Da Senzai's blog
05-09-2008 - 23:45

Forsiden er pæn.


Jeg var forbi Faraos Cigarer idag for at se på lidt tegneserier. Som altid var jeg helt vild, og ville bare have dem allesammen - indtil jeg så prisen på dem! Jeg burde ikke blive chokeret, men det gør jeg hver gang. Tegneserier er dyre. Især i de danske butikker, hvor dollaren stadig står i en 10´er.

Nu var det så heldigt, at jeg havde været der før, og vidste, at allerbagerst i butikken står der to papkasser med nedsatte tegneserier. Det hænder en gang imellem, at man kan finde guf dernede. Idag var ingen undtagelse (forhåbentlig!)

Jeg kigger kasserne igennem og mit øje skuer to lækre Batman udgivelser; Dark Victory og The Long Halloween. Jeg nupper dem begge.

Jeg roder lidt videre og udbryder et stille "Woow!" for mig selv, da jeg får øje på et betagende cover;

Jeg griber fat om det, og bladrer hurtigt igennem. Den ser jo ganske fornuftig ud. Heldig som, jeg er, så finder jeg TPB 1-6. Jeg er på godt og ondt lidt af en samler, så uden at kende til tegneserien, tager jeg samtlige af dem, og går op til kassen.

Jeg skulle bare ind og kigge, men det endte med, at jeg købte for 750,- kroner. Jeg kender ikke Kabuki andet, end at jeg har hørt navnet. For sjov skyld besøgte jeg Heroclix.com, og der er faktisk lavet en HeroClix, med "heltinden";- Hende er jeg også nødt til at få fat på!


Nå, tror jeg vil smide en Van Damme DVD over, og så hoppe i seng. Spørgsmålet er bare, om det skal være Derailed eller Inferno. Uha, Tough Decision.

Vi Ses!,

- Shin, der ikke spiller Geometry Wars, men synes at ScoreCards er fedt som koncept.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her