Da Senzai's blog
23-12-2006 - 00:24

Hyping af mig selv?

 

Noget jeg har tænkt lidt på, og som jeg synes er meget sjovt, er hvordan jeg tit bliver hypet, ikke kun her, men også på andre boards, som værende fuldstændig psykopat til Dead or Alive 4, selvom det ikke passer. Det kommer sikkert af, at jeg engang har banket folk herfra, og så straks så løber de videre med hvor syg i hovedet jeg er.

F.eks, var der en, der skrev, at han ville spille DoA. Jeg skrev, at det ville jeg godt, og straks var en, der jumpede ind med en advarsel om, at "Senzai er monster tuff".

Det er da meget sjovt, og jeg leger da også selv tit med på den, men det er bare lidt træls, når det ofte resulterer i, at folk ikke gider spille med mig. Jeg har mange gange været ude for, at jeg har spillet imod Danskere, og så allerede inden Kampen er startet så har de næsten allerede givet op og siger ting som; "Som om, at jeg har en chance".

Hvad med lige at prøve at spille først, før du giver op? At folk (no offence) på XboxLife generelt er volddårlige til DoA, gør jeg ikke mig til en god spiller. Min Win rate er kun på omkring 70%, så jeg taber ca hver 3-4 kamp, jeg spiller, og når jeg spiller mod folk fra udlandet, kan jeg jo sagtens se, at jeg ikke er bedre til det end så mange andre mennesker. Der er da også en del danskere, der spiller omtrent ligeså godt som mig. De har bare ikke en bruger herinde (eller også er visse personer blevet bannet :D :D :D ).

Det er både sjovt og deprimerende på en gang, den måde jeg bliver hypet på. Jeg er jo ikke bedre end andre. Jeg har bare sat mig ind i, hvordan spillet fungerer.

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her