Da Senzai's blog
20-12-2006 - 20:36

Xbox 360 har fucket mit game op.


For noget tid siden, var jeg til gamenight hos min Vietnameserbuddy, og vanen tro skulle der bare nørdes Fighting Games hele natten - og jeg kom ud for det, jeg hader allermest ved at game: Jeg var blevet rusten.

Vi lagde ud med at Game Virtua Fighter 4 Evo. Jeg vælger selvfølgelig min yndling Goh. Jeg lægger hårdt ud med at sparke min modstander hårdt over skindebenet, stunne ham, lave et judoflip på ham og brække hans arm. Min modstanderen rejser sig så op, tæver mig i gulvet og hopper på mig. Det fortsætter så hele kampen igennem. Ligegyldigt, hvad jeg gør, så bliver jeg tævet i gulvet og hoppet på. Jeg plejer sagtens at kunne banke ham, men ligegyldigt hvad jeg gjorde blev jeg bare hoppet på. Jeg kunne ikke huske mine moves ordentligt, og timingen var bare helt af H til.

Det er så frustrende, når man er vandt til at kunne tæve de andre, og man ved, hvad man skal gøre hvornår, men det kommer bare ikke ned til fingrespidserne og ud som input på controlleren.

Det værste af det hele er, at fyren jeg spillede imod ikke engang ejer en konsol (Han har dog brugt adskillige timer på min PS2 :0P). Men altså, det fortsatte resten af aftenen i andre spil også.

Selv i Soul Calibur 3. Min Vietnameserbuddy kan kun like 3 forskellige moves med Mitsurugi, som han bare spammer konstant, men alligevel sad mine Guard-impacts der ikke.

Jeg tror at svaret skal findes i min 360´er. Hele det sidste år, har jeg brugt på at stene Mainstreamspil som GRAW, CoD2, R6: Vegas.Det betaler jeg så for nu. Jeg synes, at det er deprimerende. Personligt kan jeg ikke se, hvorfor jeg har brugt så meget tid på dem. De tre spil er utroligt kedelige og indholdsløse i forhold til spil som Marvel vs Capcom, King of Fighters, osv. Det der sker er, at jeg ligeså langsomt begynder at miste mit flair for den genre, der betyder mest for mig. Det kan godt være, at jeg nu kan save aliens over. Det giver bare ikke særligt meget street cred i de kredse jeg færdes i, og det er sgu heller ikke ligeså fedt, som at Judo-Flippe folk, og hoppe på dem, når de ligger ned.

Gamenighten fik åbnet mine øjne op for Fighting Games igen, og fik måske overbevist mig om, at jeg er ved at bevæge mig i den forkerte retning. Jeg går virkeligt her i disse dage, og overvejer om jeg, måske skulle have valgt PS3´eren. Jeg er bare bange for, at der måske er gået for meget Next-Gen i Sony, og at vi så derfor nok ikke ser andre Ekslusive Kampspil til den end VF og Tekken. Er bange for at Det Sorte Alter er og forbliver den eneste rigtige fighting game konsol.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her