Da Senzai's blog
18-12-2006 - 16:50

Top 10 360 Spil - 2006

 

 

Mine 10 Favorit spil til 360´eren

Nu har jeg snart haft min 360´er i et år, og 2006 er også ved at rinde ud. Jeg tænkte lidt på, hvad er der af fede spil til 360´eren`?

Jeg fik derfor lyst til at lave noget så uopfindsomt som en top 10 over de bedste 360 spil indtil videre.10. Smash TVEn gammel arkade klassiker fra 1990, der er specielt designet til at frarøve dig alle dine småmønter. Spillet er præcist som et old school actionspil skal være; Hektisk, Chaotisk, Vanedannende og Retarderet svært. Elsker det.

 

9. Hardwood Hearts.

 

Endnu en klasikker. Hjerterfri er ligeså fedt, som det altid har været. Fantastisk stener spil - nu i HD.

 

8. Small ArmsAfsindigt fedt og Hektisk Action-Platformer/Shot em up spil. Ens Platformspil´s evner bliver virkeligt sat på en hård prøve. Der er så mange ting af holde styr på. Ens heldbred, ammunition, fjender, våben, Mad. Alt på en gangs medens man prøver at slå hinanden ihjel og kæmper som en besat for at nå hen og få det næste våben før fjenden. Alt i alt et fantastisk sjovt spil, hvor det eneste minus er, at kameraet ikke altid er lige på pletten.


7. The OutfitThe Outfit kan bedst beskrives som et Action RTS, hvor du styrer slagets gang som soldat i 3. person. Spillet er fyldt med action, stereotype helte og vigtige strategiske beslutninger. Spillet fungerer rigtigt godt, og er alt for skægt.

 

6. Ultimate Mortal Kombat 3

 

Denne klassiker med det tidsløse gameplay fik også sneget sig ind. UMK 3 er Mortal Kombat når det er bedst. Det jeg især elsker ved Mortal Kombat er, hvor godt det føles, når man tæver folk. Man kan virkeligt mærke slagene helt ind i stuen, og så er der heller ikke noget så godt, som en velplaceret Mortal Kombat Uppercut.

 

5. Marvel Ultimate Alliance

 

Marvel Ultimate Alliance er hjernedød-Dungeon-tæskeri, når det er bedst. Spillet er kræs for enhver Marvelfan og indeholder næsten alle ens yndlingshelte. Det eneste, der skuffede lidt, er at Activision/Raven har simplificeret spillet lidt og gjort det nemmere, siden X-Men Legends, så det appellerer til flere mennesker. Det er dog stadigt et af de allerbedste spil til boksen.

 

4. Chromehounds

 

For mig var Chromehounds en af årets helt store overraskelser. Spillet er alt for fedt lavet. Lige fra klansystemet til de uendeligt mange muligheder der er, når man skal bygge sin dræbermech. Det er en fed fornemmelse, når man sammen med sin Squad styrer 6 kæmpemæssige robotter henover slagmarken medens, at man flasher det kæmpestore Dannebrog, som man selvfølgelig har sat på sin Hound.

3. Ridge Racer 6

 

Der er ikke så meget at sige. Bundsolidt Arkaderæs med en masse fede biler, gennemtænkte baner og et rigtigt veludført driftingsystem. Elsker det.


2. Full AutoFull Auto har for mig meget været den absolutte bedste onlineoplevelse på boksen hidtil. Det er fantastisk underholdene at køre folk af banen online, og bare se på, hvordan bilvrag flyver til højre og venstre. Hånden på hjertet så er Full Auto det bilspil, der har de allerfedeste chrashes nogensinde. Elsker det.


1. Dead or Alive 4

Dead or Alive 4. Uden tvivl boksens bedste spil. Det kampspil har det hele. Flydene bevægelse, hurtigt og dybt gameplay, imponerende interaktive arenaer og nogle rigtigt fede karakterer. DoA 4 er også et de allermest velafbalancerede 3D fightere, jeg nogensinde har spillet, hvilket virkeligt forlænger levetiden. Jeg vil vove at påstå, at borset fra Virtua Fighter 4 Evolution, så er Dead or Alive 4, det bedste 3D fighting Game på markedet.

 

 

 

Note: Coversne er tyvstjålet fra IGN.com.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her