Da Senzai's blog
13-02-2008 - 16:30

Bye Bye S. R.


Update2; ShadowRun er motherfucking droppet. 4Real Dis Time!

Update; Har ikke helt droppet SR alligevel. Der er desværre ikke rigtigt nogle andre titler på boksen, der siger mig noget, og det ser der heller ikke ud til at komme foreløbet, så jeg hænger nok i lidt endnu :PShadowRun er i mine øjne den bedste Shooter på Xbox 360. Det indeholder og byder på så meget i forhold til alle andre Shooters, jeg har spillet. Både Gameplay- og raggdollmæssigt. Alligevel, synes jeg ikke, at jeg har det sjovt mere, når jeg spiller det.
Spillet er stadig kanont, der går bare for lang tid mellem de fede kampe. Enten spiller jeg med Randoms, og bliver arrig over at være på hold med ûber n00bs, der nægter at købe Rez og bruger alle deres penge første runde på Smoke, Glider eller Katana for blot at løbe ind i en granat 20 sekunder efter startskuddet.

Omvendt, så når jeg spiller med mine Live Buddies, så vinder vi 6-0 stortset hele tiden (ihvertfald 4 vs. 4 :P ), og det er der heller ikke meget ved. ShadowRun er pissefedt, når vi spiller mod andre gode Party´s, men det sker bare så sjældent efterhånden. Jeg når jo ikke engang at købe alt mit Tech inden kampene er ovre.
Når jeg alligevel har det sådan, at enten er kampene kedelige eller også bliver spillet ødelagt af folk, der ikke der ikke ved, hvad de laver, så kan jeg ligeså godt lade være med at spille det. Det vil jeg gøre.

Det var monsterfedt, medens det varede, så jeg vil da takke mine faste Team Mates; BoomBoom, BadaBing og GhostReptile (Vi ses i andre spil, Ghost!)

Eheh, også tak til Mr Shadow for at være Team Mate @ random times og ChristianMP, når han ikke lige er sammen med damen.

I min tid som skyggeløber fik jeg også smedet nogle final builds sammen til de fire racer. De er alle mere eller mindre variationer af det samme build eller måske snarere min spillestil. Dværgen blev dog aldrig god.

Human;

Våben; Rifle, indtil der er råd til Katana+MiniGun.
LT; Teleport.
LB; Enhanced Vision.
RB; Wired Reflexes.
QuickCast; Tree of Life, Resurrect, Grenade, Anti-Magic Generator.

Troll;

Våben; Rifle, indtil der er råd til Katana+MiniGun
LT; Teleport.
LB; Gust.
RB; Wired Reflexes.
QuickCast; Tree of Life, Grenade, Anti-Magic Generator.

Elf;


Våben; Rifle, indtil der er råd til Katana+SMG.
LT; Wired Reflexes.
LB; Gust.
RB; Strangle.
QuickCast; Tree of Life, Resurrect, Grenade, Anti-Magic Generator.

Dwarf;

Våben; Rifle, indtil der er råd til Katana+MiniGun
LT; Smoke.
LB; Gust.
RB; Wired Reflexes
QuickCast; Tree of Life, Resurrect, Grenade, Anti-Magic Generator.


Human og trolde buildsne vinder, hvorimod at Elver/Dværgen mere er, når man laller rundt for sjovt. Heh, har sat´me også spillet det meget.

//Senzai

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her