Da Senzai's blog
12-02-2008 - 22:03

Street Fighter IV


Nu er der efterhånden kommet en del screens og scans, og så vidt, jeg ved, er der kun afsløreret en ny Character; C. Viper.

Tilgengæld lader det til, at hele banden fra SFII er med, og de ser faktisk ganske nydelige ud. Især Blanka og Zangief ser onde ud. Jeg har ingen ide om størrelsen på spillets character rooster, men umiddelbart lader det til, at den hovedsagligt kommer til at bestå af SFII figurer, og det ærger mig altså lidt.

Spillet føles allerede gammelt bare, at jeg kigger på screenshotsne. Især, når vi ved, at spillet kommer til at indeholde det "klassiske" SF Gameplay. Nævn mig en figur i SF IV, og jeg kan fortælle dig kommandoerne for mindst 90% af deres moves. Jeg har jo spillet alle figurene før i Capcoms utallige Kampspil.

Hvor er de nye ting i spillet? Hvor er de nye figurer, så det ikke bare bliver "endnu et Street Fighter spil"? Jeg plejer meget sjældent at bruge frasen "endnu et _ _ _ _ _ _ _ spil" især om fighters, men det føler jeg lidt, at jeg har brug for her. Jeg savner virkeligt nogle friske ansigter. Det kan sagtens nå at komme endnu, og det håber jeg også det gør. Det kunne være fedt, hvis Capcom tryller et spil ( og et characters rooster) frem i ligeså høj-klasse som deres Rival Schools, for ellers bliver det jo bare Super Street Fighter II Turbo HD Remix med 3D grafik. Sådan da.

Skal det alligevel bare være rent genbrug, så giv mig i det mindste Fei Long, Karin og Hugo :)


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her