Da Senzai's blog
08-02-2008 - 22:07

Champion MUGEN - Resten af figurerne.

Det sidste characters er fundet, og her er de

Ryu;

 

Jeg er nødt til at indrømme det. I hvert fald, når det gælder Mugen, så er jeg Ryu-fan, og jeg har omkring 30 forskellige udgiver af ham liggende på min maskine. P.O.T.S Ryu er den fedeste og mest gennemarbejdede af dem alle. Han er lækker at spille, har gode speciel effekts, og så har alle Ryu´s moves (måske på nær Air-Hadou-ken) fra samtlige Street Fighter, han har været med i. Der er ikke mere at sige. Det her er Ryu, når han er mest…Ryu.

Hugo;Hugo har været en af mine favoritter siden, jeg har første gang prøvede kræfter med SNK vs. Capcom: Mark of Chaos. Spritesne er taget fra førnævnte spil, men denne Hugo er blevet tilført en gang Capcom knap-layout og gameplay. Som måske kan sees, så er Hugo fribryder - og en rigtigt stor en af slagsen, og han har alt, hvad sådan en skal have; Dropkicks, Air-Throws, 360 Graders Throw, Clotheslines, og sidse, men ikke mindst en proper nævne.

Marco Rodriguez;Marco er min mand fra Garou; Mark of the Wolves, og han er indbegrebet af Karate. Du bliver ikke mere Karate end ham, og det gør ham så fed. Jeg er megafan, hvad ankommer Karate-stilen i stortset alle spil. Der er bare noget særligt, over denne simple stilart, der mest består af hårde Blocks, Punches og Kicks.

Sion;Sion er en af de første Mugen-figurer, jeg fik, og jeg nyder stadig at spille hende i dag. Hendes stærkeste våben er hendes pisk hun bruger til at fange modstanderen og trække denne til sig, så hun kan følge op med sine comboer.

Viuda Negra;Viuda er en 100% original character, og det betyder, at hun ikke er fra nogle “officielle” spil, men er lavet helt fra bunden af.  Hun kan nok bedst beskrives som en edderkoppekvinde, så denne beskrivelse vil jeg lade ligge :)


// Senzai
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her