Da Senzai's blog
05-02-2008 - 18:22

Champion MUGEN - De fire AI´er


Så er der blevet fundet nogle flere figurer, og denne gang valgte jeg at kaste mig over de fire figurer, der skulle vælges udfra, at de er fede at spille imod.

Først og fremmest ville jeg have en figur, der giver den gas og bare tæver igennem, sådan så man virkelig føler, at man får en god gammeldags røvfuld. Det er der ingen, der gør bedre end Wonder Woman;Wonder Woman er smadderstærk ( og lidt hot), og hun ved det, hvilket gør, at de fleste af hendes tricks er basseret på hendes overmenneskelige styrke, og hun er ikke bleg for at bruge sin lasso til at fange modstanderen og så ellers bare hamrer ham ind i nærliggende objekter.


InSane Hiryu er næste mand. Han er egentligt ikke specielt godt lavet, men han har en kæmpe nostalgisk værdi og en coolness faktor, der siger spar to, og det sikrer ham en plads. Han er en af de første characters, jeg fik. DragonPuncha og jeg har brugt utallige timer på at battle ham, og det vil vi blive ved med;Næste udfordrer er et sandt horrorshow, og ligner en, der kommer straight outta´ en Japansk gyser;Ella er super klam, og man kan ikke andet end at krølle tæer over hendes ulækre moves. Der er ikke så meget mere at sige. Hun skal sees i aktion.

De sidste figur, har været noget svær,at finde, for der er en del man gerne ville have med, men samtidigt, vil jeg også gerne have nogle forskellige typer med i spillet.
Ligegyldigt, hvor fede. f. eks Thor eller Sandman ville havde været, så spiller de jo stadig som en MvC-char ligesom Wonder Woman.

Valget faldt derfor på, hvad jeg ser som en af de bedste Ryu´er nogen sinde, nemlig Virtua Fighter Ryu;VF Ryu kan hverken kaste Hadou-kens eller flyve med Helicopter-spark. Derimod har han spidse albuer og utroligt brede skuldre. Han er basseret på Akira fra Virtua Fighter, og spiller som ham. Derudover, så er han også blivet krydret med et par HyperComboes, for uden dem, kommer man ikke langt i Mugen-Regi.


// Senzai

Edit; Rettet mange trykfejl.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her