Da Senzai's blog
26-12-2007 - 02:36

Dark Water.


Tænk, at jeg ikke sover endnu, men faldt lige over en Japansk Horror film på DR2. Dark Water. Jeg ved ikke, hvad det er med de Japanske gyser film. De løber mig langt og koldt ned af ryggen, men alligevel kan jeg ikke lade være med at se dem. Især film som Audition er klamme. Hvad der virkeligt freaker mig ud - bare kald mig en kylling - er blandt andet de ulækre Survival Horror like kamera-vinkler. Kan slet ikke tage det.

Noget andet de få Japanske Horror film jeg har set på også har været gode til, især Anime´en Perfect Blue, er hele tiden at blande figurernes (dem i filmen) virkelighed sammen med deres egen fantasi, så jeg hele tiden sidder og tænker (hvilket personerne også gør) er det virkelighed eller ej?

Dark Water var rigtigt fed. En af de der film, der efterlader en med et stort tomt hul og en lidt halvubehagelig fornemmelse i maven. Filmen var god, men man bliver efterladt hungrende efter svar. Jeg vil have mere. Mødte hun virkelig Moren til sidst. Fandtes Mitsuko virkelig? Hvad var hun? Et spøgelse, metafor eller begge? Jeg vil have svar.

Kald mig en tøsedreng, men den slags film kan virkelig røre mig. En af de film, hvor jeg var meget tæt på at ligge med tårer i øjnene.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her