Da Senzai's blog
19-12-2007 - 17:32

For mange hobbyer?


Kender I også det, at man har så mange ting, man egentligt gerne vil, men egentligt ikke får taget sig sammen til alligevel? Her i mit tilfælde er "Tage sig sammen til" egentligt et udtryk, man slet ikke bør bruge, da man bør gøre tingene af lyst.

Jeg har en del hobbyer og ting jeg gør op i. Især Tegneserier, M.U.G.E.N og Magic-kort er dem, jeg er gladest for og går mest op i. Jeg har bare slet ikke tiden tilat "Go Pro" i nogle af dem. Det ender også alt for ofte, at jeg tit bare sidder på nettet, læser og skriver om mine hobbyer istedet for at lege med dem. Eller også så vælger jeg bare den nemme løsning og smider UMK3 eller lignende i Maskinen. Det er også meget nemmere. Der skal man ikke tænke, bevæge sig uden for huset eller selv "aktivere" glæden ved at gøre det.


Jeg har det også utroligt nemt ved komme op og køre over nye ting inden for, hvad jeg synes er fedt. Jeg har en stak Marvel Essentials (og får sikkert nogle flere i JuleGave), jeg ikke er kommet igennem endnu. Jeg har også stadigvæk min Powers Vol. 1 Hardcover liggende, som jeg skyndte mig ud at købe, efter jeg blev færdig med Alias. Den tror jeg sgu også er ok. Det er bare med at gå igang med at læse den (så gør det dog!).

Hvad med alle mine 360 spil? Jeg har så mange, mange spil, - nogle af dem skulle også være ganske udmærkede endda -, som jeg kun er halv-vejs igennem. F. eks; Forza 2, Lost Planet, Blue Dragon, Gears of War blandt andre. Det er jeg også god til. Jeg er blevet bedre til at lade være (har ikke købt Eternal Sonata eller Armored Core 4 endnu!) , men kommer der nye spil, jeg synes ser fede ud, så køber jeg dem. Spiller dem lidt, og så..Ja..Så. Så er jeg tilbage i UMK, Catan eller ShadowRun (det er altså også fedt!), som det er pt.

Eller hvad med Magic the Gathering? Min evigt tilbagevendende ON/OFF hobby. Der er bare så mange, mange ting, der konstant taler både for og imod Magic. Jeg indrømmer det gerne. Magic the Gathering er Røvfedt. Det er sikkert også derfor, jeg hele tiden gerne vil spille det. Sådan da. F. eks har jeg lige smidt lidt over 500 kroner i et endnu et nyt Goblin deck ( Er færdigt, kunne dog blive endnu bedre, hvis jeg fik 3 Mogg War Marshalls mere eller 4 af den der 9/7 Supspender, jeg lige har glemt hvad hedder!). Sådan er det. Jeg bygger tit nye deck, for bare aldrig taget mig sammen til at tage ind og spille med dem. Det kan måske også have lidt at gøre med at Communitiet i Faraos er. Ja. Lort. Hvis man ikke er Pro-Spiller eller ven med peoples derinde, så er det shit. Så svært at komme ind udefra og være med.


Har bare så mange ting, jeg gerne vil igang med. Det er bare lige det med at tage sig sammen. Starter også til Karate igen til Janauar. Det hele bliver nok lidt lettere, når man kommer ud. Får noget luft til hjernen og rørt sig lidt. Mere energi. Bedre plads til det man vil.

Har måske ikke for mange hobbyer. Er bare for doven til dem.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her