Da Senzai's blog
25-11-2007 - 10:23

Top 10 360 Spil - 2007


Så er 2007 snart overstået og der ser ikke ud som om, at der er flere toptitler på vej før 2008 (Jo, så skulle det da lige være Dance Dance Revolution Universe, der måske godt kunne gå hen og blive sjovt for sådan en garvet Bust-A-Groove gamer som mig selv), så jeg synes det var tid til at få en updateret ovesigt over de fedeste titler til 360´eren.

Der er efterhånden så mange gode spil ude til 360´eren, at jeg denne gang har valgt at ekskludere Arkade titler. Jeg er dog sikker på, at titlerne Catan, UMK3, og SmashTV havde scoret en solid position, hvis det var :P

Det har været svært at give spillene en placering efter, hvilke spil, der er bedre end andre, så der skal ikke lægges for meget i tallene, men her kommer de!;


10. NBA Street HomeCourt




Så er der dømt Gade-Basket, homies! Det er så fedt! Arcadebasket når det er bedst, yo! Er så godt!


9. Fatal Inertia




Vi skriver det 22. århundrede og tidens hotteste sport er Fatal Inertia. Et Racerløb, hvor biler er skifter ud med hovers, der flyver med mere end 500 km/t. Alle knep gælder, bare du kommer først hen til næste checkpoint. Spillet har tre ting, der bare gør det røvfedt. Den første er styringen. Det kan være svært at forklare, men i dette spil er en dimension mere end i andre bilspil. Du skal ikke kun bekymre dig om at dreje til højre og venstre, men derimod også flyve op og ned, og tippe næsetippen den rigtigt vej alt efter, om det går ned ad bakke eller op ad bakke. Våbendesignet er også i toppen. Modsat mange andre spil i denne genre, så skiller Fatal Inertia sig ud ved, at næsten alle spillets våben er fysik-drevne. Ikke noget med laserkanoner, maskingeværer eller flammekastere, men derimod våben, der påvirker modstanderens hover og forsøger at få dem til at chrashe i stedet for at skade dem direkte. Så ikke nok med at du skal holde koncentration for kunne tage 180 graders sving med 500 km i timen, så skal du udover modstandernes hovere også kæmpe med din egen hover, der hælder faretruende meget til den ene side eller nægter at dreje samme vej som du vil. Det bedste afspekt af spiller har jeg gemt til sidst, og det er også det, der afgør om man hader eller som i mit tilfælde elsker Fatal Inertia. Banedesignet i FI er så grotesk og svinsk designet. Det er så tydeligt at banerne kun er lavet til at pisse folk af, og få dem til at chrashe. Elsker det.


8. The Outfit




The Outfit kan bedst beskrives som et Action RTS, hvor du styrer slagets gang som soldat i 3. person. Spillet er fyldt med action, stereotype helte og vigtige strategiske beslutninger. Spillet fungerer rigtigt godt, og er alt for skægt.


7. Marvel Ultimate Alliance


Marvel Ultimate Alliance er hjernedød-Dungeon-tæskeri, når det er bedst. Spillet er kræs for enhver Marvelfan og indeholder næsten alle ens yndlingshelte. Det eneste, der skuffede lidt, er at Activision/Raven har simplificeret spillet lidt og gjort det nemmere, siden X-Men Legends, så det appellerer til flere mennesker. Det er dog stadigt et af de allerbedste spil til boksen.


6. Chromehounds


For mig var Chromehounds en af sidste års helt store overraskelser. Spillet er alt for fedt lavet. Lige fra klansystemet til de uendeligt mange muligheder der er, når man skal bygge sin dræbermech. Det er en fed fornemmelse, når man sammen med sin Squad styrer 6 kæmpemæssige robotter henover slagmarken medens, at man flasher det kæmpestore Dannebrog, som man selvfølgelig har sat på sin Hound.


5. Ridge Racer 6


Der er ikke så meget at sige. Bundsolidt Arkaderæs med en masse fede biler, gennemtænkte baner og et rigtigt veludført driftingsystem. Elsker det.


4. Full Auto





Full Auto har for mig meget været den absolutte bedste onlineoplevelse på boksen hidtil. Det er fantastisk underholdene at køre folk af banen online, og bare se på, hvordan bilvrag flyver til højre og venstre. Hånden på hjertet så er Full Auto det bilspil, der har de allerfedeste chrashes nogensinde. Elsker det.


3. Shadowrun




ShadowRun er en multiplayer-basseret Cyberpunk online FPS shooter med fantasy
elementer, hvor du har mulighed for at spille ting som Elver og Trolde, samtidigt med at du udstyrer dem med diverse isenkram og tildeler din figur evner til at kaste med lidt magi. Et spil, som alle mine mange (:P) læsere af min blog ved, jeg har beskæftiget mig rigtigt meget med. Spillet indeholder bare så meget, og er så godtbalanceret. På trods af alt det gøjl, man kan i spillet, så har det fedeste for mig været, når en fra holdet råber " Så skal der riffles!" i headsættet, hvorefter vi løber hen til nærmeste hjørne, sætter os på hug, og så ellers bare giver den gas med at riffle hvad, der populært kaldes for "piss-elvere". Det alene ville være nok til at give spillet en placering på denne liste. Omvendt, så er spillet så veludført, at det også er alt for skægt, at være Elveren med Wired Reflexes. der har stjålet fjendens Katana, hvorefter man tonser afsted mod dem, der rifler, blokerer deres skud, alt imens, at du bare kan se, at de er lammet af panic og ænker "oh Fuck" lige inden du hugger dem midt over med Katanaen og afslutter med et veltilfreds; "Hva´så dér, Bitchez?"


2. Dead or Alive 4


Dead or Alive 4. En fantastisk fornøjelig fighter, med et solidt og dybt gameplay. Det er måske ikke helt on pair med Virtua Fighter 5 rent gameplaymæssigt, og heller ikke helt så balanceret, med især Kasumi og Hayate, der skilder sig ud, som værende bedre end alle de andre figurer. Alligevel er spillet så vanedannende, og accelerer især på Online-Delen, hvor det er muligheder for ting som Online Turneringer, Winner-stays og sidst, men ikke mindst, min personlige favorit; Tag Team battles, hvor du og en online-buddy kæmper sammen mod to andre.


1. Virtua Fighter 5




Virtua Fighter 5. Uden tvivl boksens bedste spil. Det kampspil har det hele. Flydene bevægelser, hurtigt og dybt gameplay, flotte arenaer og nogle rigtigt fede karakterer. VF5 er også et de allermest velafbalancerede 3D fightere, jeg nogensinde har spillet, hvilket virkeligt forlænger levetiden. Ydermere er har spillet med sin debut på 360´eren fået tilføjet online, og på trods af, hvor præcisionskrævende Virtua Fighter 5 er, så kører det overraskende godt. Med Virtua Fighter 5 kommer man ikke nærmere perfektion i en 3D Fighter.


Coversne er som altid tyv-stjålet fra IGN.com

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her