Da Senzai's blog
17-11-2007 - 00:38

UMK, Altså.


Som altid, når man stener en aften, og ikke aner, hvad man skal tage sig til, så hitter man Jibla op på på MSN med ordene "Hva´Skal Vi Game?" (heh, jeg har den faktisk på speed-dial ctrl+G). "UMK?". "Joeh. Det kan vi godt.".

Det var efterhånden langt tid siden, jeg havde gamet UMK3, men nøj, hvor blev jeg mindet om, hvor åndsvagt fedt det spil er. På trodst af min rustenthed, så var det nogle nice battles. Det var en af de kampe, hvor man (nok mest mig ^^;) ikke kunne lade være med at råbe "Ååååååååååååhhh!" ind i headsættet, hver gang i sej kombo blev afsluttet. Så ved man jo bare, at det er en god kamp. Især da Jibla lavede sin nye launcher til jumpkick til teleport til spear til launcher til KIG NU GODT EFTER FOLKENS til tre skridt frem og UPPPERCUT. Der gik the crowd helt amok. Det var ever so sweet. Det er jo fedt, når man bare siger fuck damage, nu skal der satme afsluttes med en Mortal Upper!

Endnu bedre blev da, da jeg for en gangs skyld fik min All Time Fav´ Kombo ind med Liu. HP,HP+BACK+LP ---> Jumpkick -->Air-Fireball --> Round-fucking-op-ad-Muren-House-Kick ind. Det eneste tidspunkt i UMK, der er federe, end når jeg laver den Kombo er, når spillet bugger, og modstanderen flyver ud af skærmen efter at være blevet ramt af Cirkelsparket.

Hvad jeg vil frem til er. Fuck VF5. VF er Nice... men... Lad os holde det til UMK3. Det dør aldrig.

Vi mangler bare nogle spillere.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her