Da Senzai's blog
11-11-2007 - 13:22

Ingen, der spiller de spil, man køber.


Mit seneste spilkøb har været Virtua Fighter 5 og traditionen tro, så er der hvad? Fire menneske på Xboxlife, der spiller det? Det må da være rekord. Nu betyder det ikke så meget, da det er en Fighter, men jeg synes bare altid, er det er sådan, at der ikke er nogen mennesker, danskere ihvertfald, der spiller nogen af de spil, jeg køber.

Jeg har snart haft min Xbox 360 i to år, og der har kun været to (spil, som jeg synes godt om) non-fighting spil, hvor jeg regelmæssigt har haft nogle danskere at spille med. I 2006 var det ChromeHounds, og i 2007 var det ShadowRun. Det er bare ikke mange spil på to år.
Så er der jo ikke noget, at sige til, at jeg kun spiller Fighters, og det er synd. Hvorfor er der ikke nogen danskere, der spiller de spil, jeg køber? Jeg taler om spil som FlatOut, Full Auto, Ridge Racer 6? Jeg skulle da ellers mene, at de fleste danskere er glade for bilspil.

Eller hvad med The Outfit? Uden tvilv 360´erens bedste 3. Persons Shooter. Det spil var møgfedt, og det kunne da kun blive bedre af, at man sad tre buddies online og førte krig mod 3 andre.

Eller Prey, og Quake 4. De var også absolutely Awesome, men nej. Der er der heller ingen at spille med.

Og Sidst, men ikke mindst, så er der heller ikke et øje online i Fatal Inertia, og det giver ingen mening. Spillet er så gennemført fedt, at end ikke Pessimisten ville kunne sætte en finger på det.

Det er bare sådan hele tiden. Hver gang, der kommer et nyt spil, hvor jeg tænker "OMFG!! Det her er like the best Game ever", så kan jeg sidde og game det i 3 dage, hvorefter jeg skuffet må indse, at det var jeg åbenbart den eneste, der synes, og så gå  tilbage til VF, DoA, UMK, osv igen.

Fatter ikke, at der ikke er nogle Danskere, der spiller de spil jeg køber.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her