Da Senzai's blog
01-11-2007 - 22:27

Jeg blev slettet?


Ja. Jeg er målløs. Overrasket. Jeg syntes, at det var lang tiden siden, at min Internet-Gaming-Homeboy, næstent best xbox 360 friend forever buddy, Punk Rockeren Cyberbot, havde været online. Jeg tjekkede så xbox.com, for at se, hvad han er up to og hvad så jeg? Jeg så ihvertfald ikke Cyberbot. Han har slettet mig fra friendlisten?

Han var virkelig en af dem, hvor jeg tænkte. Han er på friends for evigt. Cyber har været med siden dag et. Vi har lamet så meget DoA Tag-Team, hvor jeg var plat med Bass og han var lam med Kasumi. Vi har Kørt Gaderne tynde sammen med Manga i Burnout. Vi har reddet verden 3-4 gange i Marvel Ultimate Alliance, og senest har vi rifflet mofoes i ShadowRun. Han var med til alt jo. En rigtig hyggegamer. En af dem, hvor, når vi spillede sammen, så talte vi om alt andet en Gaming. Han sendte også tit Chat-Invites. Tror at jeg har haft ham hængende i Private-chatten gennem hele hans færd på Blue Dragons tre skiver.

Men... Det er slut nu åbenbart? Så finder jeg jo aldrig ud af, hvordan det gik med hans kokke-uddanelse eller om det lykkedes ham at score hans Fars Chefs datter.

Jeg er like...WTF?


// Senzai
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her