Da Senzai's blog
12-12-2006 - 22:30

Endnu en frustrerende oplevelse på Xbox LIVE!

 

 

Igår fik jeg lyst til at uddele øretæver og stresse lidt af i en mine absolutte yndlings 2D fighters; Ultimate Mortal Kombat 3.

Det går også fint nok. Jeg får revet nogle hoveder af hér, og sendt nogle flyvespark afsted dér. Der var nogle ret velplacerede flyvespark iblandt, hvis jeg selv skal sige det.

Pludselig er der en fyr ved G-Tag; GOGETAX, der joiner mit spil. Han vælger Nightwolf*, og virkeligt gennemtæver mig. Efter kampen sidder jeg bare måbende tilbage i sengen og ligner et stort "WTF?!".

Jeg hoster et nyt spil, og minsandten om GOGETAX ikke joiner igen, og banker mig endnu engang. I løbet af aftenen får han joinet mit spil et par gange, og han ydmyger mig ligeledes hver eneste gang. Til sidst havde jeg fået nok! Da han joinede mit spil for 6-7. gang, så vælger jeg en af mine favoriter; Det 4-Armede uhyre Sheeva *. Jeg kæmper mit livs kamp, og kun lige med nød og næppe, lidt held samt en del laming og fedtspilleri får jeg ham endeligt ned med nakken!
Idet jeg springer op af sengen med begge armene i vejret og skal lige til at juble, hører jeg de magiske ord; "Finish Him!" Jeg sætter mig lynhurtigt ned i sengen igen og med tungen lige i munden, så jeg kan få lavet en fatality på ham, og derved få ekstra meget hævn.

Ved I så, hvad svinet gør? Lige da jeg skal til at udføre min grumme fatality, så slukker han gudhjælpemig for sin 360´er og disconnecter på mig!?

Nøj, hvor blev jeg pisset. Det er dybt respektløst. Det kan virkeligt bringe mit sind i kog. Han har banket mig hele aftenen, og så vil han ikke en gang lade mig få den ene sejr, som jeg fuldt ud fortjente?

Jeg vandt den kamp. Jeg kan bare ikke klare folk, der gør sådan noget. Det er ikke kun I Mortal Kombat. Det bliver også gjort i mange gange i Dead or Alive 4 og Chromehounds, som jeg også spiller. Jeg er sikker på, at det ses ligeså ofte i andre spil også.

Men hvad er det, der gør, at folk nægter at indrømme, at de tabte kampen? Er det bare for at pisse folk af? Er det for at Booste deres "Stats"? Er det for at hunte Achievements? Hvorfor?

Uanset hvad, så føler jeg, at det er dybt frusterende, at de absolut bare skal ødelægge oplevelsen for os andre på grund af ligegyldigheder. Dem, der Quitter er sjældent gode nok til at ligge nr 1 på ranglisterne alligevel, så hvad er idéen med det?

Skriv endeligt, hvis I har svaret.

 

 

 

* Nightwolf (Badguy):

* Sheeva (Goodgirl);

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her