Da Senzai's blog
15-09-2007 - 21:17

Da Buildz - Elven SpellCaster


Jeg troede ikke, at det skulle ske. Jeg er nødt til at bekende mig. Jeg er begyndt at spille Piss-Elver.

Men... Hvorfor?

Svaret er enkelt. Jeg er blevet forelsket i Strangle.
Jeg prøvede at bygge Strangle ind i mine tre andre builds, som jeg også har skrevet her i bloggen.

At få Strangle ind troldbuildet var dømt til at mislykkes allerede inden jeg forsøgte. Når Wired er mapped, så er der 5 slots tilbage, og det er i forvejen næstent for lidt til Gust, Tree og Teleport.
I Dwarf buildet løb jeg tør for essence i løbet af ingen tid, og en dwarf uden essence er shit, da det er næsten det eneste han kan.
I Human buildet gik det dog lidt bedre. Jeg skiftede Wired ud med Strangle. Det var også ok, men alt for mange gange fandt jeg mig selv stående i fuld gang med at tømme magasiner mod min egen Strangle, for desperat at få befriet nogle slots, så jeg kunne rez eller bare kaste et træ. Derudover så følte jeg mig så handicappet uden mine Reflexer, og droppede jeg Vision istedet, så var jeg blind. Der er ikke noget at gøre. Jeg skal være High on Crack for at spille Human.

,,Øv!", Tænkte jeg!. Jeg var nærmest rådvild, og vidste slet ikke, hvad jeg nu skulle gøre, men så slog det mig; "Hey! Der er sku da fire Racer i ShadowRun!. Hvorfor ikke prøve noget nyt, og så få fikset dig et build mere?"

Elveren er bare Strangle Racen. 10 Essence slots og Strangle holder kun to for dem.

Nå, men buildet endte således;

Navn på Build; Elven SpellCaster

Race; Elf

Ide; Strangle er fucker nice, og Elveren har manaen til det! SpellCasteren går ud på, at du via Gust og Strangle skal kaste så meget lort i hovedet på modstanderen som overhovedet muligt, og derved fucke ham så meget op, at han ikke kan slå igen.
Hold Skydeknappen inde og forsøg at fange skurken i strangle. Rammer Strangle ved siden af, så hold ham hen med Gust, til du kan strangle ham igen. Eller endnu bedre. Gust ham ind i Strangle!

Basicly, så bare fuck modstanderen op med Strangle og Gust, medens du skyder ham.

Våben;
SMG. Riffle, da den altid er nice.

Mapped Tech/Magic;


LT; Teleport
LB; Gust
RB; Strangle

Quickcast;
Det sædvanlige. Rez, Nades og Tree, når du får råd.

Styrke; Combat Tricks. Det er det SpellCasteren kan. Gust kan bruges til så uendeligt meget, som jeg skrev her. Får du først fanget folk i Strangle, er de done. De er de færreste, der kan gøre noget, når de får Gust og Strangle i hovedet, mens du cirkler rundt om dem med SMG.

Svagheder; SpellCasterens svaghed ligger i Elver Racen. Du ingen health overhovedet. Det betyder, at bliver du angrebet og skudt på først, så er oddsne ikke særlig høje for at vinde battlen. Derudover, så gør det også, at du skal vide, hvornår du har tabt, og så stikke af. Deri ligger mit største problem. Jeg er vant til at spille Trold eller Human, og det gør, at jeg bliver og battler, selvom det ser sort ud. Det kan du bare ikke som elver, med så lidt liv. Ser det ud som om, at du kan tabe kampen, så gør du nok også. Stik af, heal, og så vend tilbage.

Strat/Andet;
Du er Elver! Det betyder REZ i runde et! Ellers så fuck folk op med spells og skyd dem.

Spil aggrassivt. Spam Gust. Trap folk med Strangle. Gå all out. Slå først. Rammer du først med dit shit, kan modstanderen næstent intet gøre. Rammer han derimod først, er du færdig.

Alt i alt, synes jeg, at det er rigtigt fedt og overraskende godt build på trods af, at det er Elver. Det virker bare ikke så stabilt. Enten så owner man Hardcore eller også får man røv.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her