Da Senzai's blog
23-05-2007 - 23:15

Full Auto - Hvor er det fedt.


Åh, Ja. Jeg fik lyst til at spille Full Auto idag. Tror det har været snart 4-5 måneder siden sidst jeg sådan rigtigt spillede Full Auto. Imellemtiden har jeg fået tiden til at gå med Ridge Racer 6, Lidt Burnout og Forza Motorsport.

Jeg finder et løb (efter ca 10 minutters søgen, da der desværre er næsten ingen, der spiller mere). Jeg kan slet ikke vente med at tråde speederen i bund. Løbet starter og vi fyrer afsted med fuld fart ind i det første sving. I Bedste Full Auto stil kører halvdelen af deltagerne galt.

Der er det, at jeg bliver mindet om, hvor langt ude - og hvor fed - fysikken er i Full Auto. Der skal intet til før bilerne flyver til højre og venstre. Elsker det. Bilerne føles som om, at de er lavet af pap, har fået sat skøjter på i stedet for hjul, og så lige fået smidt en Jetpack bagpå.

Det er så vildt fedt, når man tager sving i det spil. Ligegyldigt, hvor meget du bremser op til et sving, så vil du stadig blive ved med at skride længere og længere ud. Man bliver helt desperat til sidst. Det føles som om, at man kører i slowmotion og alligevel så stopper bilen bare ikke med at skride før du har vendt den næsten vandret. Elsker det.

Head-on løb også alt for fede. Det foregår ved at den ene halvdel af billisten kører den ene vej rundt på banen, og den anden halvdel kører den modsatte vej rundt. Når man kører på denne måde, så får man ofte mere fart på bilen, fordi at der ikke er ligeså mange til at skubbe til dig og skyde efter dig. Det resulterer så også i de fedeste WTF-moments, når to personer ikke har lagt mærke til hinanden og begge kommer tonsende igennem et sving med fuld fart og tørner sammen så bilerne flyver til hver deres side. Alt for skægt.

Full Auto er både langt ude og så uendeligt fedt på samme tid. Det er også derfor det er så bittert at 2´eren blev PS3 ekslusiv.

Heldigvis kommer Flatout snart. Jeg har ikke prøvet serien, men det skulle gerne være et spil lidt i samme stil. Kender nogle af jer det? Ved I om det minder om Rumble Racing, der i mine øjne er det bedste bilspil, der nogensinde er lavet?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her