Cyber-Frog's blog
14-08-2008 - 19:36

Flytning, RROD og andre sjove...

...fortællinger.
Det er lang tid siden jeg har været aktiv herinde på siden, der er bare sket en masse der gør at jeg ikke lige har haft tid. :)
Jeg har fået arbejde, flyttet og for nyligt har jeg fået RROD.... xbox'en kunne vist ikke lide de nye omgivelser, det var ihvertfald det første den viste mig i den nye lejlighed... sådan ca. :D
Jeg ville derfor gå ind og oprette en anmodning om reperation... whatever it is called.... Jeg kan bare ikke se noget punkt inde under min registrerede enhed på xbox support sjov... bummert. :)
Jeg har ikke tid til at ringe når de har åbent pga. arbejder, det er jo typisk... så nu har jeg ventet i en lille uge på et svar fra xbox360 support om hvad jeg så skal gøre... Det er ikke hastighed der præger MS, hehe.
Nå, havde bare lige brug for at komme ud med det, egentlig ingen sure miner... Har min PS3 hvis jeg får trang til at spille men lidt træls er det da... især ikke at kunne komme i kontakt til support. :)
 - Hygge... CF Out.
09-02-2008 - 11:13

Lost Odyssey driller..

Har siddet fast i LO i lidt over 3 timer nu, det samme sted - Det er rimelig frustrerende men også ganske fedt med en udfordring.... selvom jeg får kastet lidt med controlleren. :D

Lorte orm....
05-02-2008 - 22:24

Lost Odyssey, første indtryk..

Jeg har nu spillet i 2½ time over de sidste 2 dage og jeg må sige at det indtil videre overgår mine forventninger... Og spillet er knap nok startet endnu.

Grafikken er ikke køn og ikke grim men den er som så mange andre lign spil lige i den rette stil... Det er immervæk ikke grafik jeg går efter i RPGs,  men historie og gameplay og det kan Lost Odyssey levere til fulde....

Allerede ved åbningssekvensen sad jeg og følte at det her det kun kunne føre til noget godt, og de forskellige dele af historien indtil videre har været rigtig gribende og man har ikke rigtig lyst til at stoppe fordi "Hvad mon der kommer rundt om hjørnet".... Fed følelse og lang tid siden jeg har haft det sådan med et spil....

Det blev ikke til så meget, der kommer en mere gennemgående tekst om mine tanker om spillet når jeg er nået længere.... Uden spoilere. ;)
29-01-2008 - 19:25

Cone Challenge

Manden der opfandt Cone Challenges ville jeg gerne sparke hårdt i skridtet, har genoptaget PGR3 og er begyndt på hard/gold men hvad sker der lige for de Cone challenges i det skidt?

Grrrr....
29-01-2008 - 19:24

Lost Odyssey bestilt og afsendt...

...så nu er det bare at vente. Glæder mig til at prøve det, bliver forhåbentlig en positiv oplevelse. :)
Følg Xboxlife her