CvKM's blog
20-10-2015 - 10:43

Man har vel lov til at gå i barndommen?

Hvis jeg fortalte mine venner hvad jeg samlede på, så ville de fleste ryste på hovedet og spørge hvor gammel jeg er. Okay, så kan man så diskutere hvor meget ven de er, selvom jeg da har nogle stykker der accepterer det og ligefrem beder om billeder hver gang jeg siger jeg har købt noget.

Det jeg taler om er modelbiler. Nej, det er ikke nødvendigvis barnligt, men jeg vil selv sige at det kommer meget an på hvilke modeller der er tale om, og selvfølgelig om det er fantasi modeller eller rigtige biler. Jeg samler på lidt af hvert, for det meste 1:43 Bburago modeller, enkelte 1:24 modeller og en hel del 1:64 modeller. Det sidstnævnte er Hot Wheels biler, altså de helt små der primært er henvendt til børn. Her ville de fleste stejle, netop argumenterende at "det jo er til børn". Jeg har vel en 70+ stykker, så har brugt en del penge på dem, og har endda nogle jeg ikke har registreret endnu (jeg skriver dem ind i et Excel ark så jeg kan holde styr på dem).

Hvad synes I om dette? Jeg er personligt fuldstændigt ligeglad, for selvom I sagde at det var spild af penge ville jeg stadig samle på dem. Men det kunne bare være interessant at høre jeres mening.

Samler I selv på noget der måske kan opfattes barnligt? Sig frem.

Jeg havde bare lyst til at skrive lidt om det, hvad jeg går og pusler med, derfor indlægget her.