CvKM's blog
28-10-2011 - 16:52

Vandbomber er sjovt... til en vis grad.

Hej.

Jeg vil bare sige: Vandbomber er sjove til en vis grad. Og det skal helst være mod personer man kender.

Til dette vil jeg vedlægge et link til denne artikel på Lokalavisen.dk.

http://lokalavisen.dk/laeserne-tipper-vandbombere-er-unge-mennesker-i-roed-bil-/20111028/artikler/111029268/1051?ref=eblister112

Min mening om dette er: De skal tages med det samme. Sæt en fotovogn op som kan blitze den idiot der kører bilen.

For at sige det lidt grovere: De personer der har gjort det der skulle simpelthen have den største gang prygl muligt!

Det er lige før jeg overvejer at tage til stedet, samle sten op på vejen derhen og så overdynge bilen med dem hvis jeg bliver ramt/forsøgt ramt. Eller tage min fars gamle luftpistol med!

Jeg kan simpelthen blive så gal over sådan noget der!

Og hvis den mulige spasser af en gerningsmand(mænd) læser med her: Jeg håber inderligt at du blive taget og skal betale erstatning samt en tur i spjældet!

 - CvKM
15-10-2011 - 12:40

Det værste l*rt jeg længe har købt, Part 4

Hej alle.

Min harddisk blev sendt tilbage til mig i torsdags i sidste uge, og der stod at den ville ankomme i løbet af 10 dage, så enten skal den komme lidt senere idag eller også skal den komme på mandag hvilket er sidste frist. Hvis ikke den kommer der, så skal jeg ringe ind til Microsoft og forhøre mig. Suk.............

Ikke nok med det.

Modtog igår Forza 4, super fedt spil. Men idet jeg ikke har nogen harddisk, og min eksterne godt kan kommunikere med Xboxen men at der kan forekomme problemer ved læsning af indhold fra den, så spillede jeg lige på min søsters profil i starten. Senere hen besluttede jeg mig så for at prøve min egen profil på en USB-pind, så flyttede min profil, og mine Forza 3 savegames over på den pind (import i Forza 4, you know).

Det gik også fint nok, og ville så spille Forza 4 på min Xbox 360 Slim og så installere disk 2's indhold på USB-pinden (der ville lige være plads til det). Men da jeg starter Xboxen op kan den ikke finde controlleren selvom jeg lige har startet konsollen med den (?!), den har opstartsproblemer, og da jeg vil spille disk 1, vil den ikke læse skiven, der står bare Reading Disc, samtidig med at den laver en mistænkelig "Nu ridser jeg skiven, MUAHAHAHA!"-lyd. Dette gør den et par gange mens jeg prøver at få den til at læse skiven, indtil jeg siger at det er nok og ikke vil tage nogle chancer og tager skiven ud. Vil så lukke diskskuffen, men da den kører i og lukker, kører den selv ud igen uden at jeg rører noget?! Dette gør den tre gange, indtil jeg får nok og tænker "Fuck det her lort, nu spiller jeg bare på min søsters og så bliver den lorte box sendt til reparation IGEN på mandag!".

Nu ser det måske ud til at det alligevel ikke var harddisken, men Xboxen all-the-way! Jeg vidste det! Som jeg også tænkte "Der skal bare lige lidt mere til, før den slet ikke gider noget" og det er så sket nu. Jeg er simpelthen så træt af det her!

Xbox 360 Slim går i stykker>>Reparation>>Får den tilbage>>Går i stykker igen>>Men af en eller anden mærkelig grund får supporten overbevist mig om at det er harddisken>>Får sendt harddisken til en ombytter>>Sidder nu og venter på harddisken>>Alt imens at Xboxen viser tegn på at det alligevel var den der var i stykker>>Så jeg sidder nu og venter på en harddisk der aldrig har været i stykker>>Og står til at skal sende en konsol til reparation 2. gang inden for 3-4 måneder>>Tak for lort, Microsoft.............

Ovenstående har været mit forløb indtil videre.

Jeg gider ikke det her pis mere. Når der bliver lidt flere penge, så går jeg ned og køber en brugt konsol af den gamle, så jeg ikke skal låne min søsters hele tiden.

Suk.........................................
09-10-2011 - 22:22

Inside a Dead Mall

Ja, titlen siger sig selv...



Tænk hvis det skete med Fields eller Fisketorvet? Scary. Surt at have en lækker chick som kæreste og derefter finde ud af at man ikke kan tage i byen og kigge forretninger sammen med tøsen fordi alt er lukket.