CvKM's blog
06-12-2008 - 12:47

18, nu 19!

Hej Xboxlifere :D

Idag er det min fødselsdag, så jeg fylder 19 år idag. :D

Jeg har endnu ikke fået nogle gaver, og der kommer nok heller ikke gæster da alle mulige skal alt muligt, men det skal nok blive en hyggelig dag alligevel sammen med min familie! :D

Nu må vi se hvad jeg får af spil til min Xbox 360. :P
04-12-2008 - 22:29

Færdigt!

Hej alle Xboxlifere...

Jeg ved ikke om i kender min tråd om køjesenge, men nogle af jer har måske set den. I den spurgte jeg til hvad i synes om ideen om at have en køjeseng, da jeg måske have tænkt mig at købe sådan en til mit nye værelse. Jeg prøvede en i Daells Bolighus og den var da ret fed, men da jeg kom hjem og så jeres reaktioner, blev jeg i tvivl må jeg ærligt talt indrømme. Jeg går normalt ikke efter personers meninger om hvad der er godt og dårligt, men denne gang er jeg glad for at de fleste af jer sagde at hvis jeg skulle gøre forhåbninger om at få en tøs med hjem til at overnatte, så var en køjeseng nok ikke lige sagen.

Så jeg valgte simpelthen en: Sovesofa!

Jeg er rigtig glad for den, og den kostede endda kun 1.250kr i Jysk. Man ligger godt på den, den er ihvertfald ikke værre end min forerige seng.

Da vi nu alligevel var i Jysk så fik jeg også lige et nyt: Computerbord!

Det er også godt at sidde ved, men jeg præsterede lige igår at vælte et næsten halvt glas iste udover computerbordet, så der røg lidt dråber på panelerne og den nymalede væg og computerbordets stænger. Der røg nok mest ud på selve bordet og lidt på gulvet hvor stolen jeg sidder på, er. Men det hele kunne tørres op, og gulvtæppet fik lige en halvvåd klud med vand vredet ud over sig og så ellers gnuppe lidt, så det var ikke så slemt.

Billeder af mit nye værelse skal nok komme senere. :D

Ellers tror jeg ikke at dagen/ugen har været så dårlig?

Det skulle da lige være Stein Bagger (hvis i har hørt det), og folk der hylder ham...

Og så lige at der faktisk ikke sker så meget og jeg har ikke rigtig noget Live Gold, så derfor kan jeg ikke spille online. :/

Men ellers må vi se hvad resten af ugen bringer. :P

Fortsat god aften, Xboxlifere. :D