CvKM's blog
14-06-2014 - 00:23

Hvad er rigtigt?

Der er noget jeg har tænkt på i noget tid, som jeg også gerne vil spørge jer om. Det er ikke noget alvorligt, det er bare noget jeg har tænkt på som jeg er sikker på kan dele meningerne mellem folk, ikke bare her men over det hele.

Spørgsmålet er... hvad ville i gøre i denne situation: I kommer gående på en vej ved højlys dag eller om aftenen, det er sådan set lige meget. Mod jer kommer der enten nogle rocker lignede typer gående, en gruppe indvandrere der kunne være ude på ballade, en flok slagsbrødre eller simpelt... bare højrøstede mennesker der godt kan være flabede overfor andre ved f.eks. at råbe hej. Hvad gør I så? Går I forbi dem? Eller går I over på den anden side af vejen, går forbi dem, og går over på den anden side igen?

Jeg spørger fordi jeg kan huske at min ven engang sagde til mig, noget i retning af at det sås som en svaghed at gå over vejen, gå forbi og gå over vejen igen for at fortsætte der hvor man kom fra.

Men det kan jeg ikke forstå... For er det egentligt det værd at gå forbi nogle som måske kan være så afstumpede at lange en knytnæve lige i fjæset på en, uden grund? Det synes jeg ikke.

Det er derfor jeg hele tiden gør netop det. Når jeg ser en person eller en gruppe jeg ikke kan lide, vurderer jeg hurtigt situationen og gider jeg dem ikke så gør jeg den omtalte "manøvre". Bla. fordi jeg ikke gider ovenstående situation, slet ikke på en mørk hovedgade kl. 23 om aftenen... Men også fordi jeg simpelthen er så træt af diverse kommentarer fra folk. Bla. det der med at fordi man ikke lige er slank og hip, så er man underlig og derfor kan der blive sagt mærkelige ting til en såsom "Hej" eller "Woooow" eller noget så åndssvagt som "Hey, du der!" og når man så vender sig om så griner de. Det kan stort set være alle typer der gør det, men det er for det meste folk i grupper.

Jeg kan godt forstå at det ses som en svaghed, men det er bare sådan jeg har det. Som jeg også siger til folk, når jeg fortæller dem om det, så kan jeg uden problemer gå forbi og bare være pisse ligeglad, men det er jeg ikke for det der gør mig sur er de ingen manerer har overfor andre folk. Det er helt OK at du og din gruppe synes at jeg er pisse grim, men kan I ikke være søde at holde det for jer selv, tænker jeg bare når det sker.

Men hvad gør I? Har I oplevet at få tæsk, fordi I bare gik forbi en gruppe der synes I fortjente det? Får I tit kommentarer? Hvad gør I i de givne situationer?

Kom bare frem fra mørket, jeg skal ikke bruge jeres svar til noget, jeg er blot interesseret i om andre folk har det ligesom mig. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.