CvKM's blog
06-02-2014 - 01:13

I grådighedens tegn

Jeg skal prøve at gøre det så kort som jeg kan, for det jeg fisker efter er faktisk jeres meninger om det i nu skal læse.

Jeg købte mig en Xbox One. Nogle dage efter anskaffede jeg mig Forza Motorsport 5. Et ganske glimrende spil, på trods af at jeg blev lidt knotten over at der i starten kun var omkring 200 biler. Nuvel, jeg kom igang med spillet og det er et af de fedeste bilspil jeg længe har prøvet. Grafikken er bare super, og elsker at ræse rundt på Mount Panorama. Alt er fryd og gammen.

Og dog...

Der er en hel del ting der irriterer mig ved Forza Motorsport 5 franchiset (staves?) og firmaet Turn 10. Det første punkt på dagsordenen er deres DLC-pakker. Hvorfor skal vi blive ved med at trækkes med de samme biler over og over igen? Det jeg mener er at der er én ny bil i den nye der lige er kommet. Hov, vil i så måske sige, der er vel to nye da Fiat'en ikke er den samme? På den måde så ja, men selve bilen er det samme. Forrige pakke var lige sådan: Hvis ikke det var de samme biler som fra nogle af DLC pakkerne i Forza Motorsport 4, så var det en anden model. Ændringen var lille, måske har det været skørterne. Men ellers ikke. Jeg tænker bare; Hvorfor skal jeg betale for den samme bil to gange? Jeg er udmærket godt klar over at de har taget noget tid at animere, men burde os trofaste Forza fans ikke i det mindste få noget rabat hvis vi skal betale for de samme biler igen? Jeg synes man burde lave det sådan at de sagtens kan lave de samme biler igen, men til en reduceret pris... eller de kan lave helt nye biler som ikke er set i seriens andre spil, til standard prisen. Eller... de kan lave en banepakke uden biler.

Ideerne er mange, tiden er sikkert ganske få. Men min mening er bare at det her ikke går ret meget længere før folk dropper deres spil. Hver gang der bliver annonceret noget nyt på deres Facebook side så er 2 ud af måske 10 kommentarer kun positive. Måske lidt højere nogle gange. Jeg læste selv at nogle folk var blevet bannet fra selve forummet fordi de havde ytret deres mening om de udgivne bilpakker og hvor serien var på vej hen. Hvor langt ude er det ikke lige? En skrev at "...the community doesn't mean shit anymore" hvilket jeg ganske rigtigt er enig i. Jeg føler overhovedet ikke at Turn 10 lytter til mig og andre forbrugere af deres geniale serie. Nu har jeg ikke været derinde i lang tid, kun for at tjekke mine billeder, men jeg har set før at de har spurgt, måske indirekte, hvilke biler folket fandt fedest og hvad de helst ville se i kommende pakker. Folk skriver jo så på livet løs, men intet sker. De gør nøjagtigt det modsatte af hvad folk ønsker sig. Der bliver ikke lyttet til kritikken på nogen måde, efter min mening.

De burde gøre sådan at enten udgiver de noget ordentligt, ala det os forbrugere skriver på deres forum eller i deres opslag på Facebook, eller også udgiver de slet ikke noget. Jeg vil meget hellere sidde med et Forza Motorsport 5 som det kommer på disken uden noget, end jeg vil sidde med genudgivne biler til en pebret pris, biler som jeg har kørt i før. Jeg vil gerne køre i dem, men ikke til den pris en pakke koster.

Men... Hvad er jeres mening om dette her? Er I tilfredse med spillet? Er der noget der kunne laves om? Og kender i det fra andre spil?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.