CvKM's blog
14-11-2013 - 18:00

Windows 8 og antivirus

Som jeg skrev i sidste blog så har jeg fået købt mig en ny PC. Den er rigtig god, super hurtig og så har jeg brugt den meget til at se amerikansk Netflix uden den brænder sammen ligesom den anden gjorde! Jubiiii... Så jeg så 11 afsnit af sæson 3 af The Walking Dead i rap, sad også til kl. 03:00 om natten...

Den har Windows 8 som styresystem og må godt nok sige at det nogle gange er hammer forvirrende. Det er flot fordi det kører med de tiles ligesom min telefon (Nokia Lumia 900), men jeg må tit ud i hovedmenuen af de tiles og skrive i søgemenuen hvis der er noget jeg skal bruge... Jeg skal nok bare lære det. Ydermere har computeren fået ridser der er rimeligt nemme at se fordi den har et såkaldt glossy finish. Det er ret træls. Så nu har jeg valgt at bære rundt på den i min gamle sorte computertaske. En anden ting er at den blev født med Norton Antivirus som jeg konsekvent afinstallerede med det samme jeg fik muligheden. Jeg ved ikke hvad folks forhold til det er, men jeg har aldrig haft et program på mine computere som kørte tungere... Jeg installerede så AVG Antivirus for noget skulle der jo være på denne PC, og Windows 8 eget antivirus (samme interface som Microsoft Security Essentials, bare et andet navn) skulle være så dårligt så det ville jeg ikke lade den køre med. Problemet er bare at jeg kun har 10 dage or so tilbage før denne AVG Antivirus udløber. What to do next? Har i nogle foreslag til hvad der er godt? Helst gratis.

Og nåh ja, så tror jeg også at min nyindkøbte Nintendo DSi XL bliver solgt... *prepares for incoming insults*... ja, jeg ved godt at jeg måske burde give det mere tid men jeg synes alligevel ikke at den rigtig fanger. Heldigvis har jeg ikke nået at købe andet til den end et spil til sølle 47kr. så sidder ikke og hænger på alt muligt tilbehør og spil. Jeg regner med at den bliver solgt for nogenlunde det jeg købte den for - måske 100kr. under den pris og det er så inkl. spil og fragt. Den er kun blevet brugt 5 gange eller sådan noget. Men sådan går det jo, noget åbner ens verden for nye spil, andet gør ikke.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.