CvKM's blog
14-09-2013 - 23:14

Grand Theft Auto 5: Collectors Edition

Hej.

Jeg vil her lave en beskrivelse af Grand Theft Auto 5: Collectors Edition. Det er selvfølgelig denne dejlige ting der er tale om:

http://share.xboxlife.dk/file/nzfhyjvkodmymmy5ywuwytu5yzzhmzgwn2q4mthkodc.jpg

Jeg vil bare starte fra en ende af. Jeg forventede at kassen var af ret god kvalitet og der fik jeg selvfølgelig også opfyldt mine ønsker. Den er solid og jeg går ud fra at den er lavet af hård pap. Den er mat sort og har selvfølgeligt kronen på værket på siden af kassen: Logoet. Stort fed skrift med et stort fedt V!

1. DLC: Det DLC man får med er bla. Niko fra IV, en ny garage, special ability boost og nogle andre ting. Jeg kan bekræfte at tingene er én samlet kode og det er derfor ikke muligt at sælge/give væk enkelte ting. Man skal være villig til at give afkald på det hele.

2. Taske med tilhørende lås: Denne taske kommer med en kraftig lås der sidder i toppen. Der er selvfølgelig en nøgle med, som det også ses på billedet, og har ikke helt fundet ud af det endnu men da jeg pakkede denne ting ud var den ikke låst. Jeg havde også lidt problemer med at låse den igen, eller ihvertfald dreje nøglen så jeg kunne få den ud. Men overall er stoffet god kvalitet med logo og V på siden.

3. Nøgle: Nøglen er ret kraftig. Den har ligesom tasken et logo på sig samt V'et. Ligner bare en almindelig nøgle, ikke noget specielt. Men helt sikkert værd at samle på!

4. Kasketten: Den er ligesom alle andre kasketter af den type: Rigtig gangster og jeg er sikker på at man nok skulle få nogle blikke hvis man gik igennem Nørrebro eller en ghetto med denne. Den er af god kvalitet, ikke noget kineser. Eller, det er jo nok kineser hvis man tænker over det... Men kvaliteten fejler absolut intet. Det er dog ikke noget jeg selv skal gå med så den bliver pænt i kassen eller på hylden.

5. Blueprint map: Sådan set bare det almindelige map i blåt og med hvid påskrift. Jeg har ikke lige fået foldet det ud endnu og kigget på det. Men af hvad jeg lige lagde mærke til så er det OK detaljeret. Jeg havde en eller anden underlig ide om at mappet var af gummi, ligesom de der rulle sammen bageplader med mål på... Ved ikke lige hvad jeg tænker på. Det ødelægger dog ikke noget at det er af papir. Jeg kommer ikke til at bruge det alligevel. Ikke særlig meget ihvertfald.

6. Grand Theft Auto 5: Ja, denne kan jeg ikke frigive så meget om. Endnu. ;)

7. Kassen: Som nævnt i starten så er den ret solid og går ikke ligefrem i stykker.

Jeg beklager at jeg har fået skrevet to 6 taller på billedet. Der skal stå 7 ved kassen. Min version er i øvrigt til PlayStation 3.

I er velkommen til at stille spørgsmål. Som sagt så kan jeg ikke sige noget om spillet. Det må i selv finde ud af mandag/tirsdag.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.