CvKM's blog
18-05-2012 - 23:54

Silkeborg: Bunker By Night

Hej.

Jeg burde egentligt være gået i seng nu, da de fleste nok ville kræve en del mere søvn end mig, hvis de skulle rende rundt i militært udstyr hele dagen.

Det jeg prøver at sige er at, hvis man ser bort fra at jeg regner med at stå op kl. 5.30 om morgenen og skal have en bus fra Roskilde kl. 7, så skal jeg være tysk reenactor ved dette års Bunker By Night i Silkeborg.

Jeg synes virkeligt at folk skal tage og komme ned og kigge! Jeg ved at der er nogle herinde som bor i Silkeborg og nogle som ikke bor langt derfra. Det er bestemt et kig værd. Kom ned med jeres familie og få en god oplevelse.

Jeg går selv rundt dernede, sådan hist og her, regner jeg med. Jeg er ikke tilmeldt nogen gruppe så regner ikke med at jeg er noget bestemt sted, måske lige nogle få tidspunkter.

I skal ikke være bange for at se hagekors og heilen, for det er nemlig strengt forbudt. Gudskelov for det. Jeg er selv udklædt som almindelig Wehrmacht soldat. Det er ikke sikkert jeg bærer våben, da jeg ikke har nået at skaffe et selv men who knows, fik afvide jeg evt. kunne låne et af museet. Er ikke særlig vild med at vise billeder af mig selv herinde i det kluns, så det eneste jeg kan sige er at jeg er lidt chubby i det. Er ikke helt lille. Så hvis i får øje på mig, så prik endeligt til mig. Er foresten lyshåret...

Igen, kom endeligt ned og kig. Arrangementet er fuldstændig upolitisk og tager afsted fra alt højre og venstreorienteret politik.

Jeg har booket et hotelværelse i Silkeborg som jeg skal overnatte på, pga. lidt uheldig søvnmangel sidste år, så var helt mørbanket da jeg vågnede.

Jeg vil derfor MÅSKE poste lidt billeder fra dagen.

Fik jeg sagt at der forresten også kommer MASSERE af britisk og amerikansk udstyr, samt soldater, fra de sider? Er man til det, er man selvfølgelig også mere end velkommen!

Ved ikke hvorvidt denne blog lyder som jeg havde tænkt mig, men er ihvertfald sikker på at folk bliver bare lidt interreseret af at læse den. :)

Mvh. CvKM. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.