CvKM's blog
07-02-2012 - 17:22

Det værste l*rt jeg længe har købt, Part 5... Eller hvad?

Ja, jeg lovede jo i sidste indlæg at jeg ville vende tilbage når jeg fik min Xbox 360 Slim tilbage fra reparation for anden gang sidste år. Det blev bare aldrig rigtig til noget og det beklager jeg.

Men som i nok kan se på min playlist så spiller jeg daglig, så ja, jeg fik den tilbage og den virker uden problemer. Lidt underligt først at skrive om det nu ja, men var ligesom nød til det. Og så fordi det er lang tid siden jeg har skrevet et blogindlæg. :P

Siden jeg fik min Xbox tilbage skete der jo en hel del, ihvertfald på spilfronten. Fik udnyttet en masse af tilbuddene i GameStop men mange af spillene nåede jeg ikke at putte i maskinen før de blev solgt igen. Det gælder bla. Rage. 98kr. for Anarchy Edition, dét kunne jeg ikke sige nej til. Men her i sidste uge snakkede jeg med en ven på Xboxen og han fortalte at han var meget skuffet over sit og solgte det igen, noget han ellers ikke gør. Så tænkte jeg: Du har Red Faction: Guerilla og Red Faction: Armageddon samt Fear 3 og Fear Files liggende og mangler en masse i Forza 4 endnu (iøvrigt ny bilpakke idag, husk det!) så skide være med om det ryger. Susede ned til Blockbuster og den søde blonde ekspedient kunne fortælle at det var 125kr. ind på mit medlemskort eller 75kr. kontant. Jeg valgte selvfølgelig kortet for så ville jeg jo få mere end hvad jeg havde givet. :P Dog vil jeg gerne fortælle at jeg rippede æsken/spillet for de koder der var. Om det var moralsk rigtigt at gøre... Tjaaa, jeg har det ikke dårligt over det. Så hvis nogle mangler Anarchy Edition-koder så send lige en PM!

Alt i alt så må jeg sku tage og indrømme at jeg skal til og se nogle flere gameplayvideoer og prøve nogle flere demoer. For prøver alt for tit ved den slags tilbud at jeg køber en hel masse "lort" som jeg ikke gider spille alligevel enten fordi det lød som et godt tilbud i butikken eller fordi jeg har en masse andet.

Så er der også flere penge til min uniform hvis jeg sparer på spilfronten. :) Det eneste jeg p.t. har forudbestilt er GTAV til Xboxen og det er også det. Måske ryger det årlige Call of Duty også i kurven.

På den ikke-spil relaterede front er der sket det at jeg har købt mig nyt TV, nyt TV-møbel fra Ikea og en tablet! Selvfølgelig ikke samlet men over noget tid. Det seneste nye er tablet'en. Orker simpelthen ikke at skrive et fyldestgørende indlæg om hvor fed den er, men kan sige det sådan at jeg er rigtig glad for den. Det er IKKE en ZTE Tablet Light, iPad 1 eller 2 men Samsung Galaxy 10.1 som jeg mener. :P Kan sige det sådan at den er rigtig fed! Virkeligt lækkert legetøj men også praktisk. Er dog ikke kommet så meget igang med den endnu, indtilvidere er den kun blevet brugt til at læse nyheder på nettet, Facebook, Skype og diverse spil. Har da regnet med at skulle have den med steder hen istedet for f.eks. den bærbare PC men skal lige have købt et cover til den først så der ikke sker noget med den. :) Og passer ekstra godt på den for den er købt med en Smart-aftale hos Telenor der hedder 99kr. for abonnement og 300kr. for tablet. Altsammen forløber over et år (dvs. til midt-slut Januar 2013) men jeg kan opsige abonnementet efter et halvt år så det kun bliver 300kr. om måneden efter det halve år men så kan jeg f.eks. ikke bruge 3G eller sende SMS'er (det skal her siges at jeg ikke har sendt mere end max 3 beskeder for sjov men det er meget rart at muligheden er der hvis ens mobil svigter).

I er velkomne til at stille spørgsmål og så skal jeg se om jeg kan besvare dem. :D

Mvh. CvKM.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.