CvKM's blog
15-10-2011 - 12:40

Det værste l*rt jeg længe har købt, Part 4

Hej alle.

Min harddisk blev sendt tilbage til mig i torsdags i sidste uge, og der stod at den ville ankomme i løbet af 10 dage, så enten skal den komme lidt senere idag eller også skal den komme på mandag hvilket er sidste frist. Hvis ikke den kommer der, så skal jeg ringe ind til Microsoft og forhøre mig. Suk.............

Ikke nok med det.

Modtog igår Forza 4, super fedt spil. Men idet jeg ikke har nogen harddisk, og min eksterne godt kan kommunikere med Xboxen men at der kan forekomme problemer ved læsning af indhold fra den, så spillede jeg lige på min søsters profil i starten. Senere hen besluttede jeg mig så for at prøve min egen profil på en USB-pind, så flyttede min profil, og mine Forza 3 savegames over på den pind (import i Forza 4, you know).

Det gik også fint nok, og ville så spille Forza 4 på min Xbox 360 Slim og så installere disk 2's indhold på USB-pinden (der ville lige være plads til det). Men da jeg starter Xboxen op kan den ikke finde controlleren selvom jeg lige har startet konsollen med den (?!), den har opstartsproblemer, og da jeg vil spille disk 1, vil den ikke læse skiven, der står bare Reading Disc, samtidig med at den laver en mistænkelig "Nu ridser jeg skiven, MUAHAHAHA!"-lyd. Dette gør den et par gange mens jeg prøver at få den til at læse skiven, indtil jeg siger at det er nok og ikke vil tage nogle chancer og tager skiven ud. Vil så lukke diskskuffen, men da den kører i og lukker, kører den selv ud igen uden at jeg rører noget?! Dette gør den tre gange, indtil jeg får nok og tænker "Fuck det her lort, nu spiller jeg bare på min søsters og så bliver den lorte box sendt til reparation IGEN på mandag!".

Nu ser det måske ud til at det alligevel ikke var harddisken, men Xboxen all-the-way! Jeg vidste det! Som jeg også tænkte "Der skal bare lige lidt mere til, før den slet ikke gider noget" og det er så sket nu. Jeg er simpelthen så træt af det her!

Xbox 360 Slim går i stykker>>Reparation>>Får den tilbage>>Går i stykker igen>>Men af en eller anden mærkelig grund får supporten overbevist mig om at det er harddisken>>Får sendt harddisken til en ombytter>>Sidder nu og venter på harddisken>>Alt imens at Xboxen viser tegn på at det alligevel var den der var i stykker>>Så jeg sidder nu og venter på en harddisk der aldrig har været i stykker>>Og står til at skal sende en konsol til reparation 2. gang inden for 3-4 måneder>>Tak for lort, Microsoft.............

Ovenstående har været mit forløb indtil videre.

Jeg gider ikke det her pis mere. Når der bliver lidt flere penge, så går jeg ned og køber en brugt konsol af den gamle, så jeg ikke skal låne min søsters hele tiden.

Suk.........................................
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.