CvKM's blog
17-12-2010 - 16:44

Dagens blog... eller den første i lang tid?

Daw daw, alle Xboxlifere!

Ja, hvad siger i så til vejret? Er det ikke bare deeeeejligt? :D Ej, uden at lyde FOR glad, så vil jeg da også indrømme at meget sne og koldt blæsevejr til tider er irriterende, men flot må man jo sige at det er. ;)

Her i byen har der været rigelige mængder, og da det tidligere på ugen smeltede, så vejene ikke var som en glatførebane, så skulle jeg lige ud og trille en tur på min scooter da det er meget nemmere at komme ind til byen ad dén transportform. Jeg frydede mig over at kunne køre igen. "No more walking... minimum for a couple of days"... Da sneen så kom igen: "OOOH NOOOES!"... Nå... Det var så de køreture. :/ Men heldigvis fik jeg fri idag, så ingen offentlig transport i tre dage, så det er jo dejligt. :D

Nå, men her på hjemmefronten er der ikke sket så meget... Skal snart have spillet mit "James Bond: Quantum of Solace" igennem, da det rimeligt længe har ligget og gloet oppe på hylden. Jeg har også mit PlayStation Move (det var da sjovt som jeg hele tiden kommer til at skrive Movie?!), Hot Pursuit og Gears of War 2 og og og... suk... mangler meget endnu. :/

Og det gør det bestemt ikke bedre at jeg købte en bunke film i Fona på strøget igår, efter en julefrokost (som iøvrigt var skide hyggelig, tak for det), og det at jeg havde endnu flere liggende derhjemme, både DVD og Blu Ray. >.<

De fleste af de film jeg har liggende er krigsfilm, og tro mig, med den bunke jeg har liggende er der til MANGE timers filmdovnerig... I spørger bare hvad jeg har liggende i den bunke, og hvad jeg ellers har af krigsfilm, da det er noget af det jeg samler mest på, enten i en PB eller i en kommentar til bloggen.

Og foruden de DVD'ere jeg har liggende i bunken, er der oceaner (synes jeg da!) af krigsfilm som jeg skal have købt og set! Det var derfor med tøven at jeg forlod Fona butikken med de krigsfilm jeg allerhelst ville have, og en Toy Story-CD, da det ville løbe op i flere hundrede kroner hvis jeg skulle have alle dem der stod derinde (de fleste til 50kr., nogle til 60kr. og 70kr. og én enkelt til 100kr.).

Dog blev jeg forsikret om at de hele tiden fik sendinger af de film der stod der og jeg derfor ikke behøvede at være bange for at en af de film jeg var på jagt efter, pludseligt ikke var der. Så her efter jul skal jeg på rov igen inde i den Fona, ikke kun efter de krigsfilm men også andre film! Så også lige et par gysere jeg gerne ville have og noget andet gøjl. Så kan det jo også være at de er blevet sat ned til den tid. :D Har snart ikke mere plads herinde til DVD/Blu Ray-film, men regner med at flytte lidt rundt på det så der kommer en sektion KUN til krigsfilm og alt andet bliver sat over i bunken af andre genrer, dog pænt og nydeligt. :) (Det skal lige siges at de krigsfilm jeg har foregår for det meste kun omkring anden verdenskrig og kun omkring europa/tyskland).

Det var så min blog for det næste stykke tid, i spørger bare hvis der er noget. :D

(Og lige en ting mere... Jeg står stadig sådan halvt om halvt fast ved min kommentar til Xbox Live-nyheden på forsiden. Måske blev den formuleret forkert, det skal jeg ikke kunne sige, men alle jer haters der kun har til formål at spamme min blog pga. dét... bliv gerne væk, tak).
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.