CvKM's blog
25-08-2010 - 00:24

Lige lidt om hvad jeg går og foretager mig

Dav alle Xboxlifere!

Tjaaa, der er sku ikke sket så meget på det seneste mht. at spille Xbox 360 og PS3.

Jeg har for tiden forsøgt at sælge nogle spil herinde, og en RB-guitar, men da der ikke er nogle der byder har jeg besluttet at give ihvertfald spillene væk... Dog bliver det afhentning, men det er jo op til jer.

Nå men jeg har ellers ikke fået købt nogle spil, især fordi jeg har været i Grækenland og der var INTET dernede og så fordi jeg brugte mine penge dernede på alt muligt crap og der derfor ikke var mange tilbage da jeg kom hjem... Og jeg havde lige planlagt at købe Mafia 2 her når jeg fik penge igen, men pga. jeg har fået to regninger på 656kr. og 639kr, dvs. ialt næsten 1300kr. tilsammen, så tror jeg vist hellere at jeg må betale dem istedet. Thats just fucking great. -_- Måske køber jeg det alligevel, men så bliver det fra en side som en postede hvor det kostede 318kr. eller sådan noget.

Anyways, Grækenland var sku fedt. Der var fandme god mad, pool, bikini babes og massere af scootere og motorcykler hvor folk iøvrigt kørte rundt uden hjelm... Poolen var sku okay, kunne dog godt have været størrer idet der var trængsel nogle gange. Det var også ret lækkert at sidde nede i solen og så gå tilbage på et iskoldt hotelværelse pga. den aircondition der var i værelset. Nogle siger det ikke er så godt at blive udsat for temperatur foreskelle så hurtigt men jeg synes det var dejligt! Blev også solbrændt dernede, ikke alvorligt, dog slemt nok til at det sviede af HT og jeg ikke kunne ligge ordentligt og sove. Her få dage efter at vi er kommet hjem er huden begyndt at lave den der "boblende effekt" så den er lige til at pille af. Og nej, der er intet skummelt i det, men her til aften fik jeg min søster til at pille noget af min ryg mest ved skuldrene hvor det faktisk er det eneste sted jeg er solbrændt, og det lød ret sjovt den der "klisterlyd", ligesom et stykke tape der bliver taget af rullen... Jeg synes det er ret sjovt så store stykker man kan pille af, og hvis nogle af jer nu tænker at det er klamt at gøre sådan noget så tænk lige igen på at hvis man ikke piller det af kan det tørre og klø som bare fanden!

Nok om min Grækenlands-ferie, nu til noget andet...

Er startet på noget afklaringsforløb i Hillerød, og de har nogle af dagene i ugen sendt mig ned på et sted hvor folk, for at sige det mildt, ikke er helt klare oven i bolden, både unge og gamle... Nej, de er ikke Morten og Peter-kopier, men nogle af dem fejler et eller andet. De er skam hyggelige nok at snakke med og som sagt er de jo ikke totalt spassere, men stedet er for folk der har det svært og ikke kan klare diverse ting og der er også en ældre mand deroppe som er helt normal, han er bare førtidspensionist. Uden at lyde pralende så er jeg dog ikke så svært stillede som nogle af de andre der er der. Der er forskellige værksteder men jeg gider næsten ikke nævne noget af det, kender ikke engang halvdelen af bygningerne selv. Jeg skal være deroppe i noget tid, og så må vi se hvordan det går. Brokkede mig over hvor meget lort det var, både det oprindelige sted jeg er på og så dette jeg er blevet sendt over på idag (er startet begge steder idag men ifølge mit skema skal jeg være mest på det andet sted)... Dog blev det andet sted meget rart som tiden gik, jeg skulle bare lige vænne mig til det. I vil nok høre mere om det fremover.

Og lige en sidste ting: Idag var jeg over og hente et par film som jeg har gået og tænkt på at købe, og det er to gamle danske film. En i sort/hvid og en i farve. I kan selv få lov til at gætte hvilke det er...

Og undskylder mange gange til Juxer for at have "spammet" hans blog med gentagne kommentarer! Igen, skod browser!

Nå, jeg kan egentligt ikke se hvad jeg skulle skrive mere!? Hvis jeg synes jeg mangler noget, så skriver jeg et nyt imorgen da jeg ikke gider sidde og redigere i det her hele tiden... I er velkomne til at spørge ind til det jeg har skrevet, dog frabeder jeg dumme kommentarer, tak. Men *suk*... Der er sikkert et par spassere der synes det er sjovt at skrive et eller andet lort alligevel.

Tak fordi i gad læse med og vi ses sikkert på Xboxen! :D

(P.S. I er velkomne til at tilføje mig.)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.