C.C's blog
12-11-2010 - 08:41

Crazymonkey-dk og Pro Evolution Soccer 2011

Jeg lånte netop overstående spil af en god kammerat, for nu lige at prøve det. Ikke fordi jeg har været så vild med Konamis fodbold titel, har faktisk altid mere været en Fifa ”fan.” Når men CL licensen trak mig, og jeg fik lånt det. Jeg har nu prøvet at vinde CL med nogle klubber, og vil nu kort fortælle om den seneste bedrift jeg havde med Manchester United.

Jeg kommer i gruppe med Rangers, Valencia, og Dynamo Zagreb. Valgte bare nogle random grupper ;)
Jeg ligger rigtig godt ud med at forlade Spanien med en 5-0 sejr, hvor Valencia fuldstændig blev sat af banen. Jeg kom dog hurtigt ned på jorden igen, da jeg fik af samme skuffe mod Rangers. Alt gik bare galt, og skotterne var gode til at stoppe mit angrebsspil, og samtidig fik de brudt mit forsvar. Det bliver efter 26 minutters spilletid 1-0 til dem. Owen for dog hurtig reduceret til 1-1, og så begynder helvedet. Efter 90 min viser scoretavlen Manchester United 1 – 5 Rangers. SKANDALE!

Skuffelsen skulle der rettes op på, mod gruppens svageste hold, Dynamo Zagreb. Første halvleg blev dog en skuffelse, og de kommer i front, efter kæmpe forsvars fejl. Anden halvleg går dog bedre, og slut resultatet bliver 2-1 til mig hjemme på Old Trafford.
Så går turen til Kroatien og det bliver til en 4-3 sejr til mig, i en målrig kamp. Derefter tager jeg imod Valencia hjemme, og det ligner hurtig til at blive samme tur som i Spanien igen. Efter 45 minutter står der 2-0 til mig, i en kamp som jeg primært har styret.
Spanierne kommer dog ud til at den 2. halvleg med ny energi og går til den, dog for mit forsvar lukket godt af, og til sidst løber energien ud af dem, og Park JI Sung lukker kampen af med fortræffeligt langskudsmål; 3-0.
Så var jeg videre i gruppe spillet, og valgte derfor at tage til Skotland med et reserve hold, kampen havde dog høj betydning for Rangers. For de lå og delte 2. pladsen med Valencia, begge med 7 point. De får også scoret på et straffe, som jeg ikke mener der skulle være der. Men kampen ender 1-0 til dem. Valencia vinder dog også i Kroatien, og Rangers går derfor ikke videre.
Status efter gruppe spillet ser således ud:Så blev det tid til 8 dels finalerne, og jeg trækker AS Roma, på papiret en modstander vi burde slå ud, og det bliver også til 2-0 i Rom.
AS Roma kommer dog til Manchester med energi, og efter 36min står der 1-0 til dem. Kampen er fyldt med store chancer til begge mandskaber, men stillingen forbliver dog 1-0 og jeg går videre. 
Så blev det Arsenals tur, North London i dette tilfælde, da spillet ikke har licenser til alle klubhold, desværre. Når men vi ligger ud hjemme, og efter en skide god kamp fløjtede dommeren af, og vi vandt 3-1.
Jeg skulle da ikke glæde mig for tidlig, Arsenal for hurtig brugt mit forsvars spil i returopgøret, og efter 12 min står der 1-0 til dem. Efter 32 min står der 2-0, og så begynder sgu sædet under min røv at blive varmt. Owen får kølet det ned efter 76 min med en bold der kold og hensynsløst går i mål. Arsenal får dog ikke scoret og vi er gået videre til semifinalen. Nu er vi så tæt på, og alligevel så langt fra en finaleplads.

I Semifinalen trækker vi nok så en af de sværeste modstandere, nemlig sidste års vinder. De itilianske mestre fra byen Milano, nemlig Inter.
Det bliver til en halv kedelig affære på Old trafford, og kampen ender 1-1. Anderledes bliver det på San Siro, Jeg for hurtig lagt mig i front med 1-0. Men kommer så bagud 2-1. Men jeg for dog revet en 2-2 i hus. Kampen var udover mål fyldt med hurtigt spil, og mange gode chancer til os begge. Så venter CL finalen, mod mægtige FC Barcelona.

Xavi udnytter en forsvars fejl, og får Barcelona i front med 1-0 efter 56 minutters spil. Owen svarer dog igen efter 2 min. Der bliver ikke scoret flere mål i den ordinære kamp, og vi skal i forlænget spillet tid. Efter 10 min slår Ryan Giggs et indlæg ind over, og det ligger lige til Rooney, han header bolden ind på fornemmeste vis, 2-1 til os.  Efter nogle chance til begge mandskaber slutter første del af den forlængede spilletid. Så går den anden i gang, og 5 min før tid slår Owen sejren fast med hans 10. mål i Cl turneringen, og tager derfor placeringen som topscorer i turneringen foran Higuaín fra Real Madrid som fik lavet 9 mål.  Kampen bliver fløjtet af, og jeg er glad. Herefter bliver mit navn råbt op, og det er min tur til at læse videre på digtet som vi havde for i dansk.
Så vist ikke ud til at min dansklærer havde forståelse for min triumf.  (Skal lige siges at jeg har spillet turneringen over en periode, og ikke kun i den pågældende dansktime ;) )

Jeg har allerede udtænkt en ny måde jeg skal prøve spillet på, hvad det helt går ud på skal jeg nok berette om i løbet af weekenden :D I den forbindelse vil jeg også fortælle hvad jeg synes om spillet ;)

Over and out :D

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.