C.C's blog
01-08-2010 - 21:18

Monkeyen lave mad igen

De gamle er på børnefri ferie, og det betyder at undertegnet her selv må lave maden. Jeg har muligheden for at gå op og hente pizza, men nu er det jo lige at sådan en pizza fra et pizzaria  ikke smager ret godt. Den er slatten, kedelig og død. Der mangler smag, passion, kort sagt, der mangler rigtig pizza på italiensk maner. 
Men jeg begiver mig mod de lokale butikker, uden en ide om hvad jeg vil lave. Men da jeg kommer ned til køddisken kommer det som lys fra en klar himmel. Den skal da selvfølgelig stå på bøf, det da soleklart. Men hvad skal det så være, engelskbøf ? Nej det er jo ikke så længen siden sidst, grillbøf? Nej ikke lige i dag, hmm SELVFØLGELIG! Det skal være en rigtig Peberbøf, så først ned og finde noget sort peber, andet dur ikke. Og det skal være i kugler. Så finde bøffen og lidt andet tilbehør, og hjemaf det går.
Først skal bøffen lige tilberedes, og der skal masser af peber på, så smør på panden, gerne meget. Så skal den næsten steges helt færdig, når den er næsten helt færdig tages den af. Men nu kommer det vigtige, den skal flamberes, så undertegnet måtte i fars bar og finde en cognac der kunne bruges. Valget faldt på en Extra Guimard Cognac. Efter en vellykket flambering blev det sidste tilberedt, og så lige en god øl.

Så kan man sgu ikke brokke sig :D
Over and out
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.