C.C's blog
11-10-2009 - 18:52

Anden dag på electrodaysAnbefaler at du læser blog indlægget Første dag på Electrodays inden du læser dette.

Så kom anden dag på electrodays 09. I dag stod projekter, Hifi, , og de andre tv skærme jeg ikke noget at se i går for skud.

Jeg ligger dog ud med at snakke om gaming området.

Kort sagt, noget være høg. Der var ikke en skid forbedret fra i går, og man så intet til det nye lips. Og af en eller anden grund, så bliver det gamle Assasiens Creed vist frem under nye spil release. Hvad fanden var det for noget?. Men kort sagt gaming området stank, og for sku ikke mere end 1/10

Så gaming mæssigt er Electrodays DUMPET!

Ekspidienter var sku heller ikke noget at prale af, igen var de latterlige og vidste ikke ret meget om det, de solgte. Og der her såkaldte messe tilbud var sku ikke nogen tilbud, når de kostede det samme i normale Expert butikker.

Så dumpet igen!

Så samlet er Gaming, og kundeservice


Men nu til alt det andet hapengut.

Projekter

Der var kommet mange at de store projetker firmaere, bland andet Epson og Sayo. Det havde lavet nogle små mine biografer, hvor man kunne se de forskellige projekter, og havde en mænd til at fortælle om dem, og besvare spørgsmål.Jeg stillede de forskellige mænd nogle spørgsmål, og de svare alle sammen uden at tøve på dem alle. Og gave nogle gode svar. Så det er betsået hele vejen igennem, og giver i min bog 9/10. Lokalerne skulle have været mere centralt placeret, de lå oven på. Og der var ikke rigtig noget der viste en at der lå noget fedt ovenpå. Men ellers var det sku meget fint når man kom derop, og fik set en masse.

De andre Tv mærker, vi tar den mærke efter mærke.

Phillips

De havde en kæmpe stand, og masser af små mini biografer hvor man kunne sidde ned og se Blu ray formatet skille sig ud på den forskellige skærme, med de forskellige Phillips lydanlæg. De havde et meget bred udvalg, og havde taget med en alle pris klasser, hvilket var super. De forskellige folk fra Phillips var gode til deres fag, og vidste noget. Stand var simpel, men god så 10/10 til dem.

JVC

Deres stande var fine, og folkene derfra vidste noget, men de var alt alt alt for dyre, fks skulle man give 3500 for en 19 " skærm, som ikke kunne en skid. GLEM DET!
Så 6/10

LG
EN lidt små kedelig stand, de havde ikke så mange skærme med. Men igen vidste folkene fra LG hvad de snakkede om, det er jo dejligt. De havde endda skilt en skærm i samtlige dele, et meget sjov påfund. Så fik man jo lige se hvordan en fladskærm ud inden i. Så 8/10 til dem.

SÅ til lyd

JBL og Pioneer havde også nogle fine stande, jeg brugte ikke så meget tid i dem. Så jeg vælger ikke at give dem karakter.

Resten af lyd producenter var helt nede i anden ende af Kongres salen (til dem der kender Odenes Kongres center) så mener jeg nede hvor der plejer at være det Jule dag, hvor børnene kan danse om træet, og få slik af Julemanden o.s.v:D De var s inde i de små lokale så det var svær at få øje på, og det var nogle højtaler på et bar border. Ikke ret fansy, folkene fra de forskellige mærke viste også godt det de solgte så 6/10 til dem.


Til sidst vil jeg give ren samlet karakter, som hedder 4/10. Gaming, Ekspertise(Experts, og Acer ikke dem fra Sony, Phillips and so weiter), og placeringer af stande trækker kraftig ned

Derimod trækker fladskærme og projekter op. Men de kan ikke kæmpe kampen alene. Og de var ikke rigtig de 50 kroner værd som det kostede at komme ind. Så messen er under middel, og kunne trænge til noget mere initiativ næste år.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.