C.C's blog
11-10-2009 - 01:30

Første dag på Electrodays


Så er første dag på Skandinaviens største forbrugerelektronik messe Electro days overstået. Og det har været en dag med forskellige indtryk. Danish Eagles klanen (tidligere Red Cobras) var taget ind på messen, da der var luvet guf for gamere. Og når man samtidig kunne parkere kvinder i hvidvare afdelingen, så var det hele jo bare top. Eller var det?

For at være ærlig, så nej, gamer delen af messen var godt nok fesen. Halo ODST var blevet henvist til en lille 20”skærm ved siden af Call of duty 4 området, hvor spillerne på de hver spil stod godt og grundigt op af ned af hinanden. Vi så intet til det nye lips. Måske søndag, hvem ved.

Fifa 2010 havde dog lidt at prale med, der var genrelt mange skærme med fifa på, og hvis man var frisk, så kunne man tage et preview af aftens kamp mod Sverige, mod Dk bedste/2 bedste fifa spiller. De var ikke helt sikker på hvor han lå henne på listen.  Ellers var det ikke rigtig noget at komme med ang. Fifa 2010.

Eller kunne man vise sig frem i Forza Motorsport 3, som nok var det spil som var mest interssant, i det storskærm var sat op, gode højtalere så man kunne høre de dejlige motorer, og selvfølgelig rat og pedaler så oplevelsen kunne blive ultimati. Se sådan vises rigtig spil frem på fede messer, ærgerligt kun at Forza fik denne V.I.P treatment.

Men alt i alt, så var gamer området noget forkasteligt, og kunne lørdag kun hive 2 ud af 10 ind i min bog.

 

 

Computerdelen var også til grin, for at få svar på hvorvidt en acer som jeg er lun på var 32bit system endte med at expert ekspidienten sendte mig vider til en anden, som sendte mig vider til en anden, o.s.v endtil jeg endte i Microsofts stand, hvor jeg også fik et noget rodet svar. Synes jeg er sku lidt for dårligt, når nu det er expert som arrangere hoveddelen af alt det elektroniske salg på messen, ikke kunne diske op med ansatte med lidt mere viden. Og priserne var ikke ret billige, selvom det var messe tilbud. Så det var lidt skuffende
Så kun 1/10 herfra

 

TV delen var til gengæld helt i top, hvor Samsung, og Sony i min bog kan høste 10/10, Sony havde en kæmpe stand, hvor der ikke blevet sparet på noget som helst, dog var designet lidt firkantet, og alla det vi kender. Men folkene i standen viste hvad de snakkede om, og alt var ellers i top. Så 9/10 til Sony. Det samme kan man sige om Samsung, bortset fra en lille detalje, deres stand var bare toppen, og trak sig i sig selv messen op. Så de skal have 10/10.
Standen var formet med et tårn som center del, med en Dj i toppen, og rundt om fladskærme, med forskellige fuglebade udenom, og alle mulig andre seje, og dog afslappende bagrunden. Oppe fra toppen af standen hang der nogle hvide tråde, som blevet gjort grøn at en eller anden diode pærer, men det så fedt ud. (i for et billede imorgen)


Hifi delen skal undersøges nærmere i morgen, hvor jeg nok også vil fortælle mere om den

Men ser frem til i morgen, så hvordan det går, og så  må vi se om messen kan gøre noget ved de dårlige ting og hive en bedre karakter ind end den jeg har givet dem i dag som er 3/10, så den kan få end højere samlet karakter.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.