C.C's blog
15-09-2009 - 18:36

Top 10 disney film

Ja efter en skod uge (som knapt er begyndt) sider jeg pt. kørt fast i lektier, skal skrive noget om kultur forskelle, og hvilken ting de kan betyde for ro og fred. I den forbindelse arbejder jeg ud fra Pocahuntas filmen, og da jeg nu er kørt død i lektier, og lige trænger til at lave noget andet, for en kort stund tænkte jeg lige at en Disney top 10 film ville være på sin plads.

Vi ligger ud med nr. 10

Det er


Virkelig plat humor, en god film så man ikke kan undgå at smågrine af.

En jeg var underholdt af da jeg var mindre

På en 9 kommer

Bare god

På en 8 har vi


God, og underholdene film.
På en 7


Elgene er simpelthen for awesome =D

På en 6

Den var god, men kunne ikke macthe 1'ern

På en 5


Var vild med den da jeg var mindre

På en 4

Bare genial, og morsom. Mega sjovt at se hvordan Disney "går" bag løvernes konge 1

På en 3En virkelig god Disney film, og så er det fedt at høre alle de gode gamle disney stemmer.

På en anden

Et af Disney største værker, godt gennemført, et super manuskrift. Rigtig godt soundtrack, og så var det her jeg mødte mit yndlingsmakkerpar Timon og Pumba. Ved ik hvor mange gange den er kørt igennem VHS'en

Og nu til nummer 1
....


................

Simpelthen Disney bedste film, elskeren historien. Den kan ses igen og igen, det er helt utroligt at denne film kunne bliver til en tegnefilm. Handlingen er en anelse rodet en man tror som lille, og det er faktisk først kun når man bliver ældre, og lærer om verdenen at man enlig kan forstå den. Og soundtrack er også godt, ligesom en løvernes konge.

Synes denne film er god til at give et billede af os mennesker her i Vesten. Det var samtidig denne film der fik mig til at gå op i natur, og ikke mindst rovfugle som er en af mine store passioner i dag. Men alt i alt, en klassefilm.Så fik i lige set en af min lidt mere pinlige sider. Men opgaven kalder, så aben her melder over and out.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.