C.C's blog
25-07-2009 - 20:59

Så rives et nyt spil frem fra arkivet.

Så bringes det næste spil frem fra arkivet, det er dog ikke så en gammel titel. Faktisk så er den til xbox 360. Det er et spil der har påvirket mig, og mit første hånds indtryk at titler på xbox 360. Spillet er:

 

 

Jeg huske stadig tydelig den dag jeg var inde i byen med Ronni P herinde fra, jeg har lige fået min xbox 360 til min konfirmation, og som fodbold fan skulle jeg selvfølgelig også have Fifa 07. Jeg havde det til PC, og PSP i forvejen, så jeg havde ikke regnet med det helt store, kun på grafikfronten. Det var regnfuld fredag, og vi maste os igennem Odenses gågade. Efter en times tid var vi atter på vej hjemme igen. Men spillet, plus en controller.  Vejret blev dårligere og dårligere, hvilket var meget fedt. Så havde vi god undskyldning for at sidde klisteret til skærmen og spille fifa 07.

 

Og her stopper de gode minder.

 

For skuffelsen var meget stor da spillet blev prøvet. Grafikken var god, men så var heller ikke mere godt at sige. Det værste var dog ligaerne. ”Hele” 5 ligaer var kommet med i spillet, og så vidt jeg husker var det:


FA Premiere League

Den spanske liga

Serie A

Bundesligaen

Den Mexicanske liga.

 

Kort sagt, Ringe. Jeg havde aldrig følt mig så røvrendt, og skuffelsen var så stor så jeg ikke valgte at købe Fifa i 2 år. Det er nu  2 år siden, så nu det bliver det spændene at se om fifa 2010 kan rette op på det.

 

Her til sidst vil jeg bringe et billede og en film, samt i clue om  hvilket spil der bliver det næste der bliver hivet frem fra arkivet. Jeg kan sige at det er til xbox, og starter med D. I er velkommen til at gætte, faktisk kunne det være sjovt at se om nogle kan gætte det

.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.