C.C's blog
19-07-2009 - 12:26

Så bringes den første spiltitel frem fra arkivet

Jep så kom i første indlæg på min nye legeplads, kaldet "arkivet". Det er den legeplads hvor jeg finder gode, som dårlige spiltilter frem fra de støvede huller og skriver noget om den. (Dog står konsoller, og andet hardware også for skud.) Der vil måske også være billede og film med til. Så helt nærig er monkey'en heller ikke.

Og titlen som for æren af at være den første blive nok det første FPS som jeg nogensinde har spillet, og det er
Ahhhhh, hvilket herlig spil. Jeg kan kun huske gode ting om dette pragtspil, som nok også var det der var skyld at jeg er endt som gamer. For første gang vi bror viste mig spillet var jeg solgt. Den smukke grafik, (bevares det var den altså den gang) multiplayerdelen, og selvfølgelig muligheden for at være 007 var jo bare mega SEJT. Det syntes hvert fald en knægt på 5-6 år med navn  Nicolai, som senere endte med at omtale sig som Crazymonkey-dk på nettet.

Jeg kan ikke huske hvor mange gange jeg sad og spillede banerne i singelplayer delene, men det blev godt nok til en del gange. Og efterhånden blev jeg bedre, og bedre. Og til sidst var jeg den ubestridte mester i Goldeneye til Nitendo 64 i den lille by hvor vi bor. Min storebrors venner som gjorder nar af min bror når han spurgte om de turde at gå one on one mod han lille lort af en lillebror på 5-6år. Men de alle endte med at få så mange tæsk. :D


Dog er det er ærgerligt at Rareware som stod for dette pragtfulde spil er blevet opkøbt af Microsoft, som nu laver de desværre kun Arcade titler. Det er skam fint nok, men havde da ik noget imod at se dem få lagt hånden på et Bond spil.

Til sidst vil jeg lige runde af med lidt film, fra dette vidunder at spil.

Her er først introen som tonede over skærmen hver gang man startede sin Nitendo 64.En af de herlige baner

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.