C.C's blog
18-07-2009 - 16:04

Hjemme igen, og spillisten

Så er undertegnet desværre hjemme igen fra en mega god ferie (Se min forrige blog indlæg hvis du ikke med om hvad jeg snakker om), har gerne set at ferien havde været 4 uger mere:D For det var sku en super ferie.:D

Men den korte og lange er jeg er hjemme igen, og så er der rig mulighed for at kigge på de spil som jeg har smidt på min "skal have spilliste" som ser sådan ud.


Efter at blive godt skuffet med 07'ern, valgte jeg at droppe fifa serien i lang tid. Har dog har haft 08'ern til låns uden at blive imporneret. Og 09'ern var jeg heller ikke så vild med. Men nu vil jeg prøve at invistere i serien igen, efter at det lyder til at EA har taget sig en smule sammen.


1'ern havde en meget god historie, og fin online del, hvilket gør at jeg helt sikker skal  have fat i 2'ern


1'ern var en mega succes hos undertegnet, så 2'ern skal selvfølgelig også erhveres. Så jeg kan komme med vidre den den gode historie som spillet rummer


Er fan af halo serien, så der er ingen diskussion


Spillede 1'ern da jeg var mindre, og har kun gode minder om det. Plus trailerne som har fanget mig fuldstændig gør at jeg bare skal have det. Og det er da heller ikke noget så fedt som en gammel ford fra 30'erne+ en Thompson og så bare hænge ud af sideruden.


Er wrestlingfan, så mere er der ikke at sige til det.


Seksløbere, cowboyhatte, heste, behøver jeg at sige mere.


Men nu løber jeg, for min dejlig hund som jeg er blevet lykkelig genforentet med idag skal ud at gåDel denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.