C.C's blog
17-06-2009 - 21:21

Engle og Dæmioner, og tillykke til Thue Lindhart og Lie kaas

Ja efter en rigtig herlig dag i selskab med min klasse, hvor vi var i Odense, for at bowle, og spise, og i biografen er jeg lige kommet hjem og i er godt humør.

Vi var inde og se Engle og Dæmoner, hvilket var en klassefilm som kun kan anbefales, uden at spoile kan jeg sige det holder sig meget til bogen, der kun et enkel sted den ikke gør det. Men for ikke at spoile siger jeg ikke mere. Men under filmen fik lidt af en "chock" for pludselig træder Thue Lindhart ind på lædderet. Jeg har glædet mig så meget til filmen, jeg havde dog ikke lige set hvem der var med, udover Tom Hanks. Så det var en lidt en glæde at se Thue Lindhart var med i filmen, og han har bare ikke en kort rolle på 5min. Har er faktisk meget med.
Glæden blev dog større da Nikolaj Lie Kass også trådte frem læddert, i også en stor rolle.
Udover den danske del var filmen møg god, og den kan bare anbefales, og Nikolaj Lie Kaas klarer det med engelsk tale perfekt, han havde helt tabt den danske accent. Det havde Thue desværre ikke helt, men hans tyske var derimod godt. Men de begge var gode at se, og de var med til at gøre denne kanon, som jeg kun kan anbefale mega god.

SE DEN, SPECIELT HVIS I HAR LÆST BOGEN. (Kommer fra en mega Dan Brown fan som har læst samtlige af hans bøger)

Og jeg ved ikke om Nikolaj Lie Kaas er stavet rigtig, men tjekker jeg lige op på imorgen.

For resten af aten står på gaming med min bedste ven, (Hvis xboxen holder)

Over and out
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.