C.C's blog
21-05-2009 - 12:26

Bakken, synger den på sidste vers

Ja i går var undertegnet på KBH tur sammen med sin klasse, vi fik bla. set Christiania som jeg fik et positivt indtryk af, vi var selvfølgelig også på strøget. Dagen blev sluttet af med en tur på Bakken, selvom jeg nu gerne vil have set at vi havde været i Tivoli. Vores (i øvrigt luksus dobbeltdækkerbus) holdte ude foran Tivoli, så det havde da også været nemmere end at skulle køre ud mod Hellerup. Men beslutningen var taget hjemme fra, uden medhør fra elever. Det blev Bakken.


Efter at have stået i kø i 20min for at få et turpas, så skulle samtlige tinge prøves. Det tog dog ikke mere end en time, så var det et overstået kapitel. Prøvede en del af forlystelserne igen, men for at være ærlig. Det var røgsygt, ructsebanerne var kedelig og ikke ret vilde, det look a like "gyldne torn" var ikke ret højt, og extream var en oplevelse man kunne havde fået på et kræmmermarked. Dog måtte jeg gå 4 gange efter nyt turpas da det andet ikke virkede.

Maden er nu heller ikke noget at prale over, jeg giver 26-kr. for en fransk hotdog. Den er smålun i staren, jeg kommer omkring 4 cm ned i brødet. Så kunne jeg ikke rigtig komme længere, for brødet var froset. Går op høfligt, hører om jeg ikke kunne få en ny. Det kunne jeg ikke, varmet kunne jeg heller ikke få den.

Mine venner og veninder som jeg gik gruppe med nåede heller ikke langt med deres mad, så var det heller ikke meget værd. Det var også frost der var problemet. Vi går atter en gang op og høre om vi kan få noget andet, eller varmet det. Men nej.

Alt er prøvet, alt er set o.s.v. Hvad fanden skal man så lave. Jo man går ned i bussen, får de bedste pladser. Og hygger sig en den halvanden time der er tilbage.
Efter en 3 timer i bus træder vi endelig ud på skolen klokken 24:10 og er trætte. Jeg er stadig en skuffet over bakken, men selvom det var elendigt så havde vi det da sjovt. Men IMO er bakken det rene RIP OFF. Det eneste der holder det sted i live må sku være Cirkusrevyen. For det andet er sku ikke værd at betale for.

Men mine ratings over bakken.

Pris 1/10
Forlystelser 2/10
Mad 1/10
Service 1/10


Samlet rating 1/10
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.