C.C's blog
13-05-2009 - 12:22

Suk suk og atter suk

Alt var købt og klar, tog billetter, billetter til kampen. Kørelse fra A-B var planglagt. Intet kunne gå galt, planen var skudsikker. Der var taget højde for alt trafik, og pis og lort.
Men det hele faldt til jorden igen, med et brag her til morges klokken 10:43. Undertegnet har fri, og så frem til at nyde en fridag, men danm en dårlig start den har fået

For klokken 10:43 ringer Brøndby shoppen og fortæller de har lavet en fejl, så de billetter mig og en af mine venne havde købt til topbraget mellem FCK-BIF er værdiløse. De har solgt flere pladser end der var. Vi får vores penge igen,, men hvad nytter det. Vi havde glædet os så meget til den kamp, IMO vil det blive en af de største danske kampe i nyere tid. 2  point skiller FCK og Brøndby ad. Der er så meget kan man kan beskrive den kamp med, så mange ord om den kamp.  Men lige nu hænger mulen for meget til det. Men nu må jeg tage plads fra sofaen på søndag, skuffet og tvær at se kampen. Og så kan jeg "hygge" mig med at se de tusind af Brøndby fans som mig selv sidde der hvor jeg skulle have siddet, og heppe.

Ellers er hele morgen gået med at afbestille togbilletter, skrive til amazon og spise morgenmad. Skal senere op og hente geografibøger på skolen så jeg er klar til prøven imorgen.

Ellers var der ikke meget andet at sige på denne triste morgen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.