C.C's blog
01-05-2009 - 17:45

Disney, hvad gik der galt?

Disney nye stjerner på den røde løber er nu ikke mere nogle komiske, underholdene, og elskværdige tegnefilms figurer. Nu er det ungdom celeb par med skandale og andet. Unge stjernefrø som har fået hele verdens piger fra 11-16 år til at gå i spåner. Men andre ord Disney er gået væk fra deres dejlige elskværdige koncept med sjove, og chamerende tegnefilm.

Istedet for at se på Timon og Pumba i længere wired diskusion, skal vi se Zac og Vanessa løse problemer i parforhold i de forfærdelige film High school musical.

 Det er jo fuldstændig absurt af Disney har valgt at tage sådan en sindsyg drejning, helt ærlig. Hvad var der galt med de gode gamle tegnefilm som fks. Løvernes konge, eller Pocahuntas, eller de gamle tegnefilms serier som Chip og Chap, 101 dalmatinere. Nogle tegnefilm som jeg havde stor glæde af dengang jeg var mindre, nogle som jeg elskede at se. Sidste men ikke mindst, mit yndlingspar.


Som her er afbilledet i en af deres bedste scener. Er nu blevet skiftet ud med nogle latterlige unge mennesker, i nogle dybt latterlige serier, som er lidt en børneudgave af 90210.

 Men de gamle gode film, og serier kan vi nu godt vinke farvel til. Disney er gået hen og blevet en fast leverendør af Pre pige teenage serier. Og det er også gået hen og blevet politisk, nu tænker jeg ikke så meget på Wall-E, men derimod Zack og Cody's søde hotel liv.
 I den serier bliver der jo gjort en hel del grin med Paris Hilton. Og til dem der ikke synes det, "prøv så lige at se samhænget"

 Paris Hilton

 London Tipton


 Begge døtre at en rig hotelboss, i serien hedder hotelkæden bare Tipton, istedet for Hilton. De begge fremstår dumme o.s.v

Det er da mærkelig at Disney er gået hen og blevet sådan en gang lort, og ny skal vi også bombaderes i Hannah Montannah aka. Miley Cyris.
Jeg har ikke noget imod hende som person, men det er nedren at Disney vælger at lade hende være det nye ikon. De kunne ligeså godt skifte Mickey ansigte ud med hende, og Zac Efron.

De frustere mig virkelig at se at et firma som Disney med gode moralske tegnefilm, nu er gået hen og bliver et firma der bare skal vride penge ud af forældre som har små piger. Helt ærlig, gamle Walt Disney må da føle smerte nede i graven og se hvordan hans dejlige filmkompani er endt som PR. kompani.

 Hvorfor kan vi bare ikke få nogle af de gode gamle dags tegnefilm som stadig er sjove, og som vi kan gense og stadig griner over dem. Nu regner jeg absolut ikke med jeg skal have børn, men skulle uheldet være ude. Så for de fandme ikke lov til at se Disney film, eller Disney Channel. Men til sidste vil jeg sige

KOM NU DISNEY, KOM NU IND OG GØR DET I ER BEDST TIL, OG SÅ LAD ANDRE KLARER DE LATTERLIGE SERIER.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.