C.C's blog
31-12-2008 - 02:30

2008

Ja det var så 2008, klokken er 01:05, så teknisk set er den 31 december. Megen vand er løbet under broen, det er tid til at gøre status for 2008. Men hvad er status? Hmm det er et spørgsmål som begynger at få de øverste jernceller til at tænke, var 2008 et godt år, eller var det et skidt år? For mig har det både haft nogle op & nedture. Brøndby har atter fået deres storhedstid igen, men politikerne love stadig til højre og venstre om bedre vilkåret for miljøet men som aldrig bliver til en dyt. Sådan kunne jeg blive ved indtil eg har køret hele året igemmen, og jeg vil stadig være i tvil.
Jeg læner mig tilbage i min gode gamle kontor stol, ak ja. Den har tjent mig i snart 7 år. Jeg hiver mit tastatur hen til, slapper af og nyder tonerne af Rembrandts megahit, I be there for you som køre ud gemmen min Nokia høre telefoner, nu der skal der virkeligs gøres status.
Det er nu jeg skal finde ud af om 2008 har været et godt år, jeg kigget ud at min vindue, himlen er mørk og han sin flotte klare sorte farve som en natte vinter skal have. Pludselig retter min hjerne fokus til et andet sted, ørene rappotere at nu høre jeg Metalica med Nothing else matter, arh perfekt! Nu kan jeg virkelig tænke med lidt rolig musik.

Tja mange negative ting er der at sige om 2008, vi menneskeres egoisme ødelægger stadig vore smukke jord, vi slår stadig hinanden ihjel for nogle ord som er skrevet tilbage for mange år siden, butikkerne fejre stadig jul i oktober, jordens økonomi sejler fordi vi alle skal være et stor fælleskab, EU holder stadig afrika ude af verdensmarkedet så mange mennesker forbliver fattige, det danske fodboldhold har stadig svært ved at vinde, Microsoft har ikke gjort Xboxlive gratis, vi bliver stadig bombet af lort fra fjernsynet, og de danske medier fokuser på Stein Bagger som er få gak af, men bare rolig Bagger.Jeg har godt nyt til dig, med alt den elendige medie ompærksomhed som mediere skaber om dig, formåde de at gøre til Danmarks M.V.P, så Carsten O, Spif2001, ChristianMP, Da Senzai, pgrundl, Juxer, glem jeg M.V.P titler Stein overhælde jer indenom.
Men når det er sagt, så er det sidste om Bagger i min blog, den mand har fået rigelig opmærksomhed og fortjener at komme ud for de danske mediers søgelys. Men der har også været flere negative ting i 2008, men det er sku ikke værd at hælde bezin på bålet, vi skal være POSITIVE.


Men hvad har 2008 enlig budt på af positive ting, U.S.A fik deres første sorte præsident. Den er da værd at ligge ud med, men hvad ellers, ja her for mig bliver det sku svært, for 2008 har da også et positiv år på global plan, men der har ikke været noget som har markeret 2008 for virkelig noget specielt.
Men hvad med i Danmark, her er der sket noge godt. Morten og Peter har udgivet deres dvd, vi fik et herligt gensyn med Flemming Jensens Nissernes ø og The Julekalender, og meget mere.
 
Men hvad har 2008 givet mig i negativt og godt.

Der har faktisk nu når jeg tænker tilbage ikke været meget negativt for mig i 2008, et par skod karakter i tysk, kun oplevet RROD en gang, kun sendt ud for døren 2 gange, og jeg stadig står uden fritidsjob efter havde søgt i år, og har stadig problem med tegnsætning.
Så alt i alt er det ikke meget negativ, bevares kunne da godt tænke for at få det lidt varmt på konto'en igen.

Men positiv har der også været meget for mig, har fået den første eksaems karakter i form af 12 tal for den obligatoriske projektopgave, er begyngt at have lært det med spille på Guitaren, og en del mere, men vil ikke skrive om det mere. Eller vil bloggen her nok bliver opfattet som en del egocentret vis den ikke er det i forvejen.


Spilmessigt har 2008 givet os mange gode spil, vi har fået Gta IV, Fable II, Gears Of War 2, og mange andre titler. Så man kan ikke sige at 2008 har været noget dårligt spilår for 2008. Men stadig, det er vel ikke fordi de strækker så langt fra 2007, hvor spilmarkedet også havde meget at byde på. Man kan hvertfald sige at 2008 har været et udmærket år for spil.


Klokken har nu passeret 02:08 på mit ur, det er tid til at gøre status. Og efter en del musik, et toilet besøg, en samtale med min bedste ven, og 4 dåser Coca Cola, så har jeg enlig kunne gøre status.
For mit vedkomdne vil 2008 stemple sig som et negativ år globalt set, de negative ting som 2008 har budt på kan ikke bare fejes ind under gulvtæppet, her snakker vi om alt fra klimakrisen, til den nye krig i Isreal. Så der bliver meget at tage fat på i 2009, og det bliver et prokjet for alle os mennesker på jorden, alle vores problemer skulle gerne løses. Men man bliver også nød til at se det fra realitisk synspunkt, og derved bliver man nød til at se at 2009 ikke bliver det år med tysk reklame idyl. 2008 har budt på posivitive ting globalt set, men de kan bare i min øjne ikke overgå de negative ting.


For mit eget vedkomdne har 2008 været en dejligt år, gode karakter, gode spil, o.s.v har gjort det et godt, men det kommer nok ikke til slå 2009, skal have fat i folkeskolens afgangseksaem, jeg skal hjælpe handicappede børn med etabelere en sportklub med kørestolshockey, jeg skal nyde endnu en dejlig sommerferie, og jeg skal forhåbelig glæde mig over et positivt resultalt af klimakonferancen i København. Og meget andet som andet, men også meget som jeg ikke ved. For hvem ved hvad der sker i fremtiden.

Alt i alt har 2008 været et godt år, og jeg ser frem til 2009. Jeg kigger over på mit ur igen, de små digitale streger viser 02:17, og himlen er mørk som altid på den tid af dagen. Jeg tar et sidste kig på aftenhimlen i 2008, og med et velplaceret kast for jeg kastet min 4 og sidste cola-dåse i 2008 i sækken med de andre dåser der skal til genbrug i 2009. Jeg mærker trætheden skylle ind over mig som en bølge, jeg skynder mig en på xboxlife.dk og for kopiret min teskt i bloggen. Jeg ser frem til min sidste nats søvn i 2008.


Godt Nytår folkens;)


(beklager at denne blog ikke er rettet for stavefejl.)
,

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.