Competastudios's blog
31-05-2008 - 19:18

Battlefield B-Company, review af demo

Efter at havde downloaded Demoen gik jeg direkte ind og spillede det.
Jeg startede med at spille Singelplayer mode.

Singelplayer

Introen var fin nok, men jeg tror vi bliver sprunget 1 eller 2 campaign levels over.
Man får ikke en ide om hvad der kunne ske i historien, de viser kun hvordan det hele starter, som en slags intro mission. Missionen er fyldt med Humor og action på samme tid, og ud af det fik jeg et godt indtryk af spillet.

Et sted på banen skulle man køre en bil/truck, og der må jeg indrømme jeg blev lidt skuffed. Man accelerere på LT og bremser/bakgear på LB.
Dette tog et lille stykke tid før man kunne vænne sig til det, det samme med grund controls'ne

Multiplayer

Efter Singelplayer delen gik jeg direkte ind i multiplayer. Der kunne man se flere valg som ''Quickmatch og Custom match'' Jeg vlagte selvføgelig Quickmatch optionen for at komme igang hurtigts muligt, og selvføgelige skete der noget.

''Lag''. Lag er det vi gamere hader når vi spiller online. I det første game i Battlefield jeg spillede, var der lag. Og man tydelig mærke lagen i spillet. Det er noget af det værste lag jeg er blevet udsat for. Man fylder en fjende med en helt magazin SMG, og mens man reloader, dør han. Dette var lidt frusterende, men jeg fik stadig et godt indtryk.

Da jeg så valgte customs, for at selv kunne joine et game for at vælge det bedste connection, blev jeg bare smidt ind i et game, istedet for at jeg selv kunne vælge.
Det blev jeg også lidt frusterede over. men stadig, det er den første dag og ikke alle har denne demo (De fleste er amerikanere).

Spørgsmål

Tempo: Hvor mange multiplayer baner og våben er der i demoen?

Der er kun 1 bane i demoen, og det er en slags ørken bane der foregår nede i saudi arabien. Banen fungerer veldig godt og har en form som et ''L''. Der er 2 helikobtere (Så vidt jeg så) over 6 tanks om mange humvee's på banen.

IX HerakleS XI:Fungere det nye gamemode "Gold Rush"? eller er det sådan noget man ret hurtigt bliver træt af.

Det fungerer perfekt! Jeg har ikke kædet mig i en eneste kamp endu, og det hele virker bare super! mere kan jeg ikke sige :D.

Det var det for i aften folkens, Demoen er super, og det er værd at prøve at få fat iden så hurtigst muligt. bare spørg løs igen, så kommer jeg imorgen og svarer på dem, og måske enda senere i aften :D.''Muligvis stavefejl i teksten, det må i acceptere''
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her