christianmp's blog
17-04-2008 - 00:54

MP's MP Game

Godaften drenge og piger og velkommen til noget nyt og sensationelt på xboxlife.dk

Jeg vil prøve at starte et lille spil/leg/konkurrence op hvor folk er mere end velkomne til at deltage.

Selvom jeg laver henvisninger til WoW opfordrer jeg dog folk til at læse videre, da bloggen gerne skulle munde ud i en dybere mening.

Baggrund:
Tilbage, lang tid før jeg fik erhvervet mig en xbox, fik jeg kigget og spillet lidt WoW. Det meste af tiden gik dog med at snuse diverse fora igennem, søgende efter spændende ting.
Et topic der dog stadig er gemt i min hukommelse er historien om Grif the Grifter.
Grif
var en karakter i WoW hvis hele eksistensgrundlag var baseret på én ting.
At handle!
Grif blev fra start af udstyret med 1 Gold. En formue han efterfølgende skulle fordople, triple eller mere endnu. Kun ved at handle, dvs. ingen creep-killing/raids eller looting.

Min version:
Jeg havde tænkt mig at lave noget nær samme koncept, dog ikke sat i en virtuel verden men derimod i den rå og barske verden af konsol-gaming. (et rip-off af det knap så fantastiske TV-program "super-sælgerne").

Legen skal i bund og grund gå ud på at få den højeste MultiPlier ved at øge sin kapital gennem diverse køb-salg-byttehandler.
(MultiPlier = nuværende kapital / startkapital       ex. 750kr/500kr = MP 1,5)

Som udgangspunkt starter en spiller med DKR 500,- som gerne skulle yngle og med tiden blive til noget stort.

Det er så op til folk at dele deres erfaringer som real-life-grifter, således at vi alle bliver lidt bedre til at få mest ud af vores surt tjente penge.

Regler:
x Startkapital = 500 kr. - dette er hvad du har at gøre godt med. Det er ikke tilladt at spæde ekstra i for at få en bedre MP.

x Tidshorisont. - til at starte med kunne man sige 2 måneder fra man laver sin første handel som grifter. Når de 2 måneder er gået gør man sin score op = Final MP.
Højeste MP vinder æren og magten i al evighed ( eller til næste runde begynder )

x Det er helt op til folk selv hvor meget de vil gøre ud af det, hvis folk da overhovedet gider.

x Blog - blog endelig om jeres erfaringer, fremskridt, sejre og nederlag, eventuelt under overskriften MPGame: (insert random crap)

x Valuta - Den anvendte møntfod i legen her er DKR, så i bund og grund tæller spil/gavekort/sokker etc.etc. ikke med i din Final MP. Er du alligevel brændt inde med et lager af PDZ så skriv hvor meget de 500kr rakte til igennem legen.


Jeg håber på at se en masse folk tage legen op til overvejelse og vil dele deres erfaringer som grifter.
Skal det være en dyst der viser at jyderne er/ikke er de bedste krejlere?
Vil du udfordre dig selv til at se om 500kr er mere end bare et nyt spil?
Så skriv jer endelig på og blog om jeres oplevelser.

På gensyn - Christianmp

ps: JaaD kan du lave noget cool Header/footer i photoshop?



12-04-2008 - 10:49

Alive 'n kickin!

Velkommen til, jo tak! Efter længe at have spekuleret i at launche en blog er jeg endelig kommet så langt til faktisk at gøre noget ved det. Efter at have været medlem i mere end snart et år, og lystigt læst de flestes blog's må jeg vel give lidt igen, med noget forhåbentlig udemærket tidsfordriv.

Hvad skal der så ske i bloggen? Godt spørgsmål for det ved jeg sgu ikke. Går med en masse syrede idéer, det fejler bare med udførelse af dem. Ender for det meste med at stene rundt på sitet eller game cod4/shadowrun.



Blockbuster skal dog lige nævnes idag, for jeg er glad. Glad fordi de yder en særdeles tilfredsstillende service, til trods for at man mange gange ikke kan aflevere halvdelen af de spil man kommer med.
Idag stak jeg hovedet forbi efter at have droppet damen af på job, og minsandten om jeg ikke falder over nogle lækre tilbud.

bb tilbud d.12.4.08

Her var jeg sgu noget i tvivl da jeg bevægede mig mod kassen, F:FoW til sølle 49,95. Men den var sgu god nok, så nu er der lidt mere at handle med.


Hav en god weekend og glæd jer til snarligt epic content i mp's blog.

Følg Xboxlife her