christianmp's blog
08-01-2011 - 21:13

Juiced Up!

I et forsøg på at leve sundere, det er jo så populært her efter nytår, har jeg min rettet min interesse og kærlighed på det pureste flydende guld, nemlig juice!

Og her taler vi ikke om den nederen udgave lavet af koncentrat, men derimod det rene, friske produkt presset hjemme og drukket så snart det sprutter ud af saft-centrifugen.

Det er ikke en tilstand af lykke man opnår, men alligevel får man et lille kick når saften, proppet med vitaminer og antioxidanter, indtages og man kan nærmest mærke hvordan det "surger" rundt i kroppen.
Jeg føler mig mere oplagt og i al sin enkelthed mere sund. Selvfølgelig hænger det også sammen med en generel sundere kost og regelmæssig motion, men juicen er mit nye "fredagsguf", hell, det har endda erstattet morgenkaffen.

Jeg har eksperimenteret med en del forskellige ingredienser, senest en noget kradsbørstig satan bestående af gulerod og ingefær. Note to self, og jer andre: "Ease on the ingefær!" Det er skrappe sager.
Oprindeligt skulle dette gulerodsingefær-shot være spiffet op med chili og tabasco sauce. Er dog glad for at dette ikke var indenfor hjemmets fire vægge.

Et andet hit, som endda fik godkendelse af min bedre halvdel var denne:

4 æbler (3 golden delicious, 1 jonagold)
1-2 håndfulde frisk spinat (husk at skylle det godt)
½ grøn peberfrugt
1 citron (økologisk, så behøver du ikke fjerne skrællen)

I en kande med isterninger og en rørepind, så har du en grøn vitaminbombe der smager himmelsk.
Lad jer ikke skræmme af spinaten, det smager hverken fælt eller noget, men gør dig tilgengæld stærkere end Skipper Skræk.


At presse sin egen juice er dog en bekostelig affære, da du foruden en hulens masse frugt og grøntsager også skal bruge juicepresser/saftcentrifuge af god kvalitet. Jo bedre produkt jo bedre udbytte af råvarerne.
I denne uge har jeg nok brugt de første 250 kr på frugt og grøntsager, udover det normale madvarebudget.

Men følelsen af overskud overskygger fuldstændig den øgede udgift.


Det er så mit bud på en anderledes blog, der ikke har noget med gaming at gøre. Det skulle da lige være at mit aim er blevet bedre i BLOPS og min K/D ratio er skudt i vejret efter at være blevet juiced up!

Fremover (når mit kamera kommer tilbage) vil der være billeder, når der "juice-blogges".

Er der nogen af jer der "presser selv" (altså juice)?


MP over and out.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her