christianmp's blog
19-06-2009 - 21:40

Brown nosed suck-up blog a la Tue

Det er trendy det her shit.

At lave en lovprisnings blog over folk man har mødt og gerne vil møde. Det kommer til at blive stort. Det kommer til at blive vildere end "Verdens-bedste-stykke-musik-blog" som hærgede siden tidligere på året.

Og jeg skal satme være en del af det.

Har mødt:

Foxx: Gennem utallige trade-in tilbud har jeg jævnligt haft mulighed for at hilse på foxx, være støtte-pædagog i den helt store fladskærms guide, og nyde godt af insider tips når man en rævsyg eftermiddag bliver ringet op fordi der er vilde tilbud i en nærtliggende butik.

Juxer: Xboxlife's ukronede Halo3 konge, (jeg ved godt at der er andre der også er gode, men jux tager prisen) Dedikeret, trendy og frisk på at Køge-bawle! Vi må snart kværne lidt bajs på Kleinen eller Slap a'. Derudover har han de fedeste come-backs når der sidder trashtalkende britter. "I've put steroids in my controller"

Badabing: Jeg troede han var højere... :) Super frisk fyr, altid klar på svære udfordrende shooters, dedikeret SR gamer, bedste DK-elf. Han burde snart skaffe sig et fight-stick, så han kan kæmpe noget streetfighter.

Ham den anden jyde, boom!: Manden der ikke står stille når han snakker, han rocker fra side til side når han taler. Bedste SR Human jeg har spillet med. Uden tvivl dårligste taber jeg har mødt. Man laver _ET*_ fuck-up i SR og han quitter.

*(ganget med 10^5)

Shin Senzai: Stort shout-out til Shin. Magen til dedikation har jeg ikke set før. Han lever og ånder marvel, fighters og karate. Xboxlife's største emo (på den gode måde) og det mest reelle menneske herindefra jeg har mødt. Fair-play er vejen frem. Han står inde for de ting han gør og siger. (undtagen når han har whiner-blogs, som vi alle elsker!)

Rechain: Som spilpusher gør man gerne det lille ekstra, derfor fik jeg lov at hilse på Rechain da Mass Effect udkom og han havde "bestilt" det hos mig.
Han har uden tvivl xboxlife's største samling af udstyr, presset ind på et meget lille værelse, hvor rød tape gør det som verdens mest trendy kabelbakke.


Folk jeg gerne vil møde:

Tue69:  Manden der inderst inde elsker lady-gaga, han vil bare ikke indrømme det. Han besidder en syg syg humor, især i selskab med Shreik. Jeg vil meget gerne drikke øl med ham.

Shreik: Han har prøvet kaffe OG cola i én syndig blanding. Dette forandrede ham for altid. Han er super fed at have på holdet når der skal køres hetz på modstanderen, eller random folk på ens eget hold.

Blauwy: Fordi alle andre vil, og så er han obligatorisk at have i nærheden førend "a wild Shreik appears"!

Spif2001: Har aldrig spillet med ham, men han er sgu alligevel en guttermand. God at handle med, og så lavede han det mest episke indlæg ever, da han fik mig i søgelyset som MVP.

Rotator: Han ly'er dælme rar!

Pgrundl: Han er om nogen xboxlife's største handelsmand, tilbudstråden ville intet være uden hans skarpe iagttagelser.


Alle de andre jeg må have glemt: Beklager!


Nyd så også lige min navnebror, Christian Fuhlendorffs, one man show.

Her et lille klip. Især omkring 0:20 er det fedt.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her