christianmp's blog
08-01-2011 - 21:13

Juiced Up!

I et forsøg på at leve sundere, det er jo så populært her efter nytår, har jeg min rettet min interesse og kærlighed på det pureste flydende guld, nemlig juice!

Og her taler vi ikke om den nederen udgave lavet af koncentrat, men derimod det rene, friske produkt presset hjemme og drukket så snart det sprutter ud af saft-centrifugen.

Det er ikke en tilstand af lykke man opnår, men alligevel får man et lille kick når saften, proppet med vitaminer og antioxidanter, indtages og man kan nærmest mærke hvordan det "surger" rundt i kroppen.
Jeg føler mig mere oplagt og i al sin enkelthed mere sund. Selvfølgelig hænger det også sammen med en generel sundere kost og regelmæssig motion, men juicen er mit nye "fredagsguf", hell, det har endda erstattet morgenkaffen.

Jeg har eksperimenteret med en del forskellige ingredienser, senest en noget kradsbørstig satan bestående af gulerod og ingefær. Note to self, og jer andre: "Ease on the ingefær!" Det er skrappe sager.
Oprindeligt skulle dette gulerodsingefær-shot være spiffet op med chili og tabasco sauce. Er dog glad for at dette ikke var indenfor hjemmets fire vægge.

Et andet hit, som endda fik godkendelse af min bedre halvdel var denne:

4 æbler (3 golden delicious, 1 jonagold)
1-2 håndfulde frisk spinat (husk at skylle det godt)
½ grøn peberfrugt
1 citron (økologisk, så behøver du ikke fjerne skrællen)

I en kande med isterninger og en rørepind, så har du en grøn vitaminbombe der smager himmelsk.
Lad jer ikke skræmme af spinaten, det smager hverken fælt eller noget, men gør dig tilgengæld stærkere end Skipper Skræk.


At presse sin egen juice er dog en bekostelig affære, da du foruden en hulens masse frugt og grøntsager også skal bruge juicepresser/saftcentrifuge af god kvalitet. Jo bedre produkt jo bedre udbytte af råvarerne.
I denne uge har jeg nok brugt de første 250 kr på frugt og grøntsager, udover det normale madvarebudget.

Men følelsen af overskud overskygger fuldstændig den øgede udgift.


Det er så mit bud på en anderledes blog, der ikke har noget med gaming at gøre. Det skulle da lige være at mit aim er blevet bedre i BLOPS og min K/D ratio er skudt i vejret efter at være blevet juiced up!

Fremover (når mit kamera kommer tilbage) vil der være billeder, når der "juice-blogges".

Er der nogen af jer der "presser selv" (altså juice)?


MP over and out.

19-01-2010 - 18:07

Copy-blog #1 Coca Cola - nu med 10 procent mere

Jeg faldt over Durazell's udemækede blog, og tænkte, jeg har sgu da set noget lignende for nyligt.

Og rigtig nok.
 
På altanen blev følgende fundet
Begge har ligget på altanen i lige lang tid, men det ene var bukket under for presset.

Formålet med denne blog er ikke tilstedeværende, men har givet mig en mission. At lave lignende copy-blogs af andre brugeres blogs, om det så er tekst, billeder, youtube-clips. Dog vil jeg gøre det med min egen vinkel på.

Lad os se hvad det bringer af mærkeligt indhold i løbet af året.

Copy-blog #1 inspireret af Durazell
http://blogs.xboxlife.dk/durazell/6756/Sprite-Zero-nu-med-10-procent-mere.html
19-06-2009 - 21:40

Brown nosed suck-up blog a la Tue

Det er trendy det her shit.

At lave en lovprisnings blog over folk man har mødt og gerne vil møde. Det kommer til at blive stort. Det kommer til at blive vildere end "Verdens-bedste-stykke-musik-blog" som hærgede siden tidligere på året.

Og jeg skal satme være en del af det.

Har mødt:

Foxx: Gennem utallige trade-in tilbud har jeg jævnligt haft mulighed for at hilse på foxx, være støtte-pædagog i den helt store fladskærms guide, og nyde godt af insider tips når man en rævsyg eftermiddag bliver ringet op fordi der er vilde tilbud i en nærtliggende butik.

Juxer: Xboxlife's ukronede Halo3 konge, (jeg ved godt at der er andre der også er gode, men jux tager prisen) Dedikeret, trendy og frisk på at Køge-bawle! Vi må snart kværne lidt bajs på Kleinen eller Slap a'. Derudover har han de fedeste come-backs når der sidder trashtalkende britter. "I've put steroids in my controller"

Badabing: Jeg troede han var højere... :) Super frisk fyr, altid klar på svære udfordrende shooters, dedikeret SR gamer, bedste DK-elf. Han burde snart skaffe sig et fight-stick, så han kan kæmpe noget streetfighter.

Ham den anden jyde, boom!: Manden der ikke står stille når han snakker, han rocker fra side til side når han taler. Bedste SR Human jeg har spillet med. Uden tvivl dårligste taber jeg har mødt. Man laver _ET*_ fuck-up i SR og han quitter.

*(ganget med 10^5)

Shin Senzai: Stort shout-out til Shin. Magen til dedikation har jeg ikke set før. Han lever og ånder marvel, fighters og karate. Xboxlife's største emo (på den gode måde) og det mest reelle menneske herindefra jeg har mødt. Fair-play er vejen frem. Han står inde for de ting han gør og siger. (undtagen når han har whiner-blogs, som vi alle elsker!)

Rechain: Som spilpusher gør man gerne det lille ekstra, derfor fik jeg lov at hilse på Rechain da Mass Effect udkom og han havde "bestilt" det hos mig.
Han har uden tvivl xboxlife's største samling af udstyr, presset ind på et meget lille værelse, hvor rød tape gør det som verdens mest trendy kabelbakke.


Folk jeg gerne vil møde:

Tue69:  Manden der inderst inde elsker lady-gaga, han vil bare ikke indrømme det. Han besidder en syg syg humor, især i selskab med Shreik. Jeg vil meget gerne drikke øl med ham.

Shreik: Han har prøvet kaffe OG cola i én syndig blanding. Dette forandrede ham for altid. Han er super fed at have på holdet når der skal køres hetz på modstanderen, eller random folk på ens eget hold.

Blauwy: Fordi alle andre vil, og så er han obligatorisk at have i nærheden førend "a wild Shreik appears"!

Spif2001: Har aldrig spillet med ham, men han er sgu alligevel en guttermand. God at handle med, og så lavede han det mest episke indlæg ever, da han fik mig i søgelyset som MVP.

Rotator: Han ly'er dælme rar!

Pgrundl: Han er om nogen xboxlife's største handelsmand, tilbudstråden ville intet være uden hans skarpe iagttagelser.


Alle de andre jeg må have glemt: Beklager!


Nyd så også lige min navnebror, Christian Fuhlendorffs, one man show.

Her et lille klip. Især omkring 0:20 er det fedt.

06-02-2009 - 00:21

drunken gaming = fun

Så blev det tid til endnu et blogindlæg, ingen krydder men derimod en god gang drunken' gaming.

Er der noget sjovere? Nej. Et micro lan med ingen ringere end hr. Cakke og sim sala bim, så har man EPIC fun in no time. Kombiner med Left 4 dead og bada og boom, jamen så spiller det.

En ting lå klart, før eller siden ville folk quitte eller mute os, Det endte med det første, men det var pga pure drunken pwnage.

Til alle der overvejer en torsdag brandert!!! _Hold jer fra Køge, for der er ingen værtshuse åbent.
Men til gengæld sønderborg city, og så ne' væ' arcatte!, så kørere vi.25-01-2009 - 19:13

Mere benzin på bålet!

I has a happy!


Spread the love!
Følg Xboxlife her