chateque's blog
31-05-2008 - 14:13

Battlefield Bad Company Demo

hej med jer!

jeg blev en af de heldige, der fik lov til at prøve Batllefield Bad Company demoen. netop nu, er jeg i gang med at downloade den, og den står på 26%.

Jeg forventer mig meget af dette spil, og jeg håber virkelig at det kan gå op og blive en Call of duty 4 killer.

jeg har spillet alle de tidligere spil (undtagen 2142) og for mig er det fedeste ved de spil at banerne er så store, og det er en mangelvare i COD. en anden ting er også alle køretøjerne som har været en hel fantastisk ting.

jeg håber at jeg snart kan få spillet demoen, så i andre også kan få et indblik i, hvordan det er.

opdateringer kommer så snart jeg er færdig med at downloade.

der kommer lige en tidstavle:

så har jeg spillet SP delen færdig. drenge og piger, jeg kan fortælle jer. det her bliver det bedste spil nogensinde! nu tænker i sikkert "jaja, det er bare noget han siger" men aldrig har jeg fået sådan et adrenalinkick fra et spil, som jeg lige har fået af Battlefield Bad Company. den nye motor, som bruges i spillet kan sagtens blive den bedste der nogensinde er lavet. alle de ting der sker på skærmen hele tiden uden det lagger er utroligt! træer, artilleri bliver skudt om ørerne på en, og samtidig kører der er episk musik i baggrunden. det her spil er så fantastiskt!

jeg stod inde i et hus for at finde en rpg, da en tank begyndte at skyde. efter et par skud fra tanken stod jeg tilbage i et hus, hvor der kun var gulv tilbage. det er så ufatteligt realistiskt. ved det første skud, var halvdelen af væggen der stadig, og der sad jeg i min stol med gåsehud. det gjorde jeg faktisk hele tiden. jeg har aldrig prøvet noget lignende. det er helt fantastisk, det udviklerne har formået.

der er en ting som er meget anderledes fra andre FPS spil. styresystemet er meget anderledes. i starten syntes jeg ikke det var så rart, men efter at have spillet det et stykke tid, virkede det meget realistiskt.

jeg har aldrig siddet med sådan en fornemmelse over et spil før. det her bliver en COD4 killer. det kan jeg garantere for

jeg fik også spillet en smule multiplayer, som også virker meget lovende!

det var alt jeg havde for nu, men jeg vil med glæde svare på alle jeres spørgsmål. der er masser fantastiske ting som jeg ikke har fortalt, men hvis i har spørgsmål, så kom med dem :D
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her