Cena's blog
30-11-2013 - 01:21

En æra er forbi - For nu...

Om lige knapt 1 måned er det 6 år siden jeg købte min første Xbox 360 og oprettede mig som bruger herinde.

Efter 176 spil, 76535 achievements points, en masse nye venner og oplevelser rigere er en ære forbi. Jeg har i dag pakket min Xbox 360 sammen med henblik på at sælge den, da jeg i dag har købt:Jeg har først besluttet indenfor de sidste 14 dage at jeg valgte PS4 fremfor Xbox One, hvilket har betydet jeg var meget sent ude. Jeg var dog så heldig at Tue69 gjorde mig opmærksom på at den søde Christianmp havde en PS4 preorder, som han ikke ønskede at beholde. 
Efter et par SMS frem og tilbage blev jeg enig med ham om købe hans.

Jeg har i dag været oppe og hente den, og efter de første par timer sammen med maskinen er jeg super tilfreds. Jeg vil indenfor de nærmeste dage lave en blog omkring mine første dage sammen med PS4, hvor jeg vil komme mine personlige vurdering af skiftet fra Xbox 360 til PS4.

Jeg vil kigge lidt på platformen i sig selv, controller, opgraderinger af spillene (Fifa 14 og Ghosts), samt min mening om min første PS4 eksklusiv, Killzone: Shadow Fall.

En stor tak for alle de fede oplevelser på Xbox 360. Det har fandme været en udsøgt fornøjelse! Fremadrettet er jeg altså Sony boy, indtil jeg en dag måske beslutter at købe mig en Xbox One :)
Jeg vil selvfølgelig have min daglige gang herinde, da jeg stadig ser denne side som den bedste konsol side overhovedet :)

Over and out....for now...

//Cena
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.